Кућа Добрих Вести

Login

Ирена Спасовић

Ирена Спасовић

Ирена Спасовић - Рођена је и живи у Београду. Почела је да се бави новинарством 1997. године када је била студент Физичког факултета Универзитета у Београду на одсеку Б, теоријске и експерименталне физике, где је и дипломирала на теми ,,Релативистички диелектрични тензор анизотропне плазме". Након што је дипломирала, почела је да се бави маркетингом и PR-ом што ју је усмерило да утемељи своје искуство знањем из те области тако што је убрзо дипломирала мастер на Европском универзитету у Београду на теми ,,Бренд као фактор престижа и развоја фирми". Као новинар је написала доста текстова, приказе актуелних културних дешавања, као што су FEST, FAF и концерте група као што су ,,Метаllicа", ,,Roxy Music", ,,Sonic Youth", са чијим члановима је одрадила интервјуе. Поред наведених урадила је интервјуе са многим другим уметницима из поља филма и музике, а то су Massimo, Sergi Lopez, Andreas Vollenweider, Jean-Christophe „Pitof“ Comar, Бата Живојиновић, Милорад Мандић Манда, Винко Брешан, Исидора Бјелица, Арсен Антон Остојић,... Како je интересују поглавља живота, природе и здравља, написала је и чланак ,,Озонски омотач и здравље", http://theosonlayer.blogspot.rs/, http://ozonizdravlje.blogspot.rs/. Њеним интересовањима у вези науке и културе никад краја, што ју је и повезало са ,,Кућом добрих вести".

Веб сајт::

Спектакл "Лабудово језеро" на леду

недеља, 11 децембар 2016 09:00 Објављено у Култура

labudovojerzeriБЕОГРАД - Београд и Сава центар се припремају за најсофистициранији догађај ове зиме Балет на леду - "Лабудово језеро".

Божићни концерт на Коларцу

уторак, 06 децембар 2016 17:00 Објављено у Култура

madjarijhorrrrrБЕОГРАД - Камерни мушки хор Сент Ефрем (Szent Efrém Férfikar) из Будимпеште одржаће божићни концерт на Коларцу 10. децембра са почетком у 20 часова.

Добра вест за науку у Србији

понедељак, 05 децембар 2016 13:30 Објављено у Теслианум

magdalenaБЕОГРАД - Из Брисела стигла је добра вест за науку у Србији, а то је да је др Магдалена Ђорђевић са Института за физику у Београду начинила историјски успех и освојила престижни европски грант у вредности од 1.356.000 евра за истраживања кварк-глуонскe плазме, што је и други грант Европског истраживачког савета (ERC- European Research Council) који стиже у Србију.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија