Кућа Добрих Вести

Login

Сандра Трипковић

Сандра Трипковић

Рођена једног љетњег Дубровачког јутра, живи пар километара даље у граду који се налази на самом уласку у Боко Которски залив  - лијепом Херцег Новом. Интересовања и активности : писана ријеч, конверзација, медицина, туризам, кулинарство, традиција, историја, упознавање других култура и народа и начини како да боље спознамо  друге и да покажемо ко смо. Оно што волим највише - море, музика, Медитеран, бити човијек, хуманост. Ја у двије ријечи - море и музика, не сјећам се тачно да ли сам прво научила да пливам па да ходам. Међу мојим омиљеним реченицама - Море пријатељ који увијек осјети сваки наш немир и неспокој - и музика, та чудесна умјетност која допире чак и тамо гдје ријеч не може.

Веб сајт::

hercegnoviХЕРЦЕГ НОВИ - Код цркве Светог Спаса на Топлој амбасадор Русије у Црној Гори Андреј Нестеренко, открио је споменик грофу Сави Владиславићу, а у бившем угоститељском објекту "Белведере" отворен је и освештан "Руски културни центар гроф Сава Владиславић".

Торта за дјечији осмијех

среда, 20 март 2013 15:19 Објављено у Акције

uvodnaХЕРЦЕГ НОВИ - У Дјечијем Дому "Младост"у Бијелој, поред Херцег Новог, у организацији невладине организације (НВО) "Омладински центар Херцег Новог" одржана је овог мјесеца традиционална  хуманитарна акција "Торта за осмијех".

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија