Logo
Одштампајте ову страницу

И Бог би се плашио када би знао колико те ВОЛИМ!

Оцените овај чланак
(7 гласова)

grafitБЕОГРАД - Још један нежан и романтичан графит може се видети на београдским улицама, тачније на једној од зграда на булевару Краља Александра, код трамвајске станице у близини спортског центра „Олимп“.

На њему су исписани љубавни стихови из једне од песама некада чувене групе "Тап 011".
„И Бог би се плашио када би знао колико те...“, црвена срца око текста указују на крај реченице која би требало да гласи „колико те ВОЛИМ“.
Он, као и онај графит о коме смо већ раније писали у Кући добрих вести , а гласи “Не рачунам време, време што без тебе пролази”, може само да измами осмех пун топлине, чак и људи који су жестоки противници графита, јер можда мисле да они могу да буду само агресивни и вулгарни.
Ово су супротни примери, примери који указују колико графити могу и да украсе и оплемене зидове зграда, да их просто оживе.

Позив читаоцима "Куће добрих вести"

"Кућа добрих вести" позива своје читаоце да фотоапаратом, камером или пером забележе овакве лепе изјаве нежности, лепе поруке, птицу у лету, излазак Сунца, овековече неки леп моменат у животу, свом или туђем, и пошаљу нам фотографију уз одговарајући текст. Врло радо ћемо то објавити на својим страницама - као мале цртице љубави, лепоте и доброте.
Забележите осмех на лицима наших суграђана, пробудите својим добрим делима осмех код других, видећете и Ваша лица ће се озарити, а срца затреперити. Свако добро Вам свима желимо.
Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 19 септембар 2013 12:41
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Најновије од Вукица Сотировић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015