Кућа Добрих Вести

Login

Регионална конференција „Дигитал 2018“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

digital90dfgfgfgПету годину заредом Color Media Communications организује “Дигитал“, регионалну конференцију о трендовима у телекомуникацијама и медијима.


Овогодишњи – #Digital2018 – трајаће 2 дана – 6. и 7. септембра (четвртак и петак) и окупиће најзначајнија имена из ових области из целог региона као и бројне госте из иностранства.


Конференција се одржава у Хотелу Метропол у Београду.


#Дигитал је конференција на којој традиционално учествују ЦЕО телекома у региону и то је једини скуп који окупља прве људе водећих оператера: МТС, ВИП, Теленор, Deutsche Telekom, Орион, Мтл Бугарска…


Конференцију ће ове године првог дана отворити Денис Киф, амбасадор Велике Британије у Србији и Татјана Матић, Министарство трговине, туризма и телекомуникација, а другог дана Кати Цаба, амбасадорка Канаде у Србији и Бранко Ружић, министар државне управе и локалне самоуправе у Влади Србије.


Током два дана у оквиру десет панела и неколико студија случаја и презентација, стручњаци из различитих области говориће о трендовима у телекомуникацијама, медијима и технологији, ауторским правима у дигиталном добу, краљевима забаве у региону, СВОД платформама, Е-спорту, генерацији З, стрепњама и надама домаће ИТ сцене, 20-годишњици оснивања компаније Гоогле и ономе што долази из наших гаража, али и о грешкама, падовима и поновним подизањима успешних.


Прошле године је преко 700 учесника из области медија и телекомуникацијама учествовало на конференцији „Дигитал 2017″, а отворили су је првог дана – Владан Вукосављевић, министар културе и информисања у Влади Републике Србије и Џулија Патриша Фини, амбасадорка Аустралије у Београду, а другог дана – Бранко Ружић, министар управе и локалне самоуправе у Владе Републике Србије и Алона Фишер-Кам, амбасадорка Израела у Београду.


Прву конференцију отворила је Маја Гојковић, председница Скупштине Србије, другу Иван Тасовац, министар културе и информација. Дигитал 2016 отворио је Њ. Е. Денис Киф, амбассадор Велике Британије у Београду и Њ. Е. Кајл Скат амбассадор САД у Београду.


Програм, учеснике, информације о пријави и котизацијама можете пронаћи на званичном сајту www.digitalconference.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести 


Последњи пут измењено уторак, 04 септембар 2018 15:20

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија