Кућа Добрих Вести

Login

Дан отворених врата под мотом „Људи су најважнији“

Оцените овај чланак
(0 гласова)

bscsssssssУ циљу промоције значаја улоге HACCP систем администратора у у процесу производње, прераде и дистрибуције хране БСЦ Информативни центар за пословну стандардизацију и сертификацију органиовао је данас у Новом Саду, Дан отворених врата под мотом „Људи су најважнији“.

 

Реч је о промотивном скупу на ком је произвођачима хране, али и консултантима и осталим званицама и пријављеним учесницима бити представљен процес сертификације HACCP систем администратора.

 

Увођење HACCP система представља законску обавезу сваког произвођача хране. Сваки произвођач хране према закону мора обезбедити производњу здравственог производа. За обезбеђење и потпуну контролу критичних тачака у производњи хране, произвођач треба да има компетентну особу са мултидисциплинарнаим знањима из различитих области која се, у зависности од области прехрамбене производње, значајно разликују.

 

До сада код нас није било начина да се извши потврда тражених компетенција за обављање овог веома одговорног посла.

 

БСЦ Информативни центар за пословну стандардизацију и сертификацију, који се годинама бави пословном стандардизацијом и сертификацијом, недавно је развио шеме сертификације особа у складу са захтевима стандарда СРПС ИСО 17024:2012, за сертификацију HACCP систем администратора. у индустријама меса, млека и млинско-пекарској индустрији.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 28 новембар 2018 15:37

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија