Кућа Добрих Вести

Login

Графима 2019 - први јесењи сајам Београдског сајма

Оцените овај чланак
(2 гласова)

grafimaiskСа историјом дугом чак 41 годину, Међународни сајам графичке, папирне и креативне индустрије "Графима" елитна је и ексклузивна, најпрестижнија и најсвеобухватнија годишња регионална сајамска манифестација намењена промоцији технолошких достигнућа у графичкој индустрији, издаваштву, штампаним медијима, дизајну, рекламној, музичкој и филмској индустрији, у производњи, доради и преради папира и бројним другим сегментима на српском и регионалном тржишту.

 

ГРАФИМА и БИРО-ЕXПО одржавају се од 25. до 28. септембра 2019. у хали 4 Београдског сајма.

 

Радно време сајмова биће од 10 до 18 часова. Цена појединачне улазнице је 400 динара, а паркинга 150 динара на сат.

 

У чудесни свет са "Више боје" посетиоце ће и ове године повести више од 70 очекиваних излагача различитих профила из десетак земаља, а представиће изузетно разноврсну палету машина, уређаја и опреме за графичку индустрију, чак и комплетних технолошких процеса, сировина и репроматеријала за различите секторе графичке и папирне индустрије, али и најновија оригинална наменска софтверска и ИЦТ решења у овим областима са наглашеним креативним капацитетима и потенцијалима.

 

Акценат стручног и пратећег програма Графиме 2019. стављен је на технологију штампе, графички дизајн и рекламни материјал. Поред стручних предавања и презентација нових технологија и достигнућа од стране врхунских предавача и демонстратора, посетиоцима је на располагању креативно наслеђе "Улице креативних решења", која промовише идејна решења из области графичког дизајна, али и "Берза коришћених машина", посебно занимљива за оне који тек почињу посао у овим пропулзивним привредно-уметничким делатностима.

 

Домаћин овогодишње Графиме је компанија Europapier Dunav, члан групације Europapier, водећег добављача папира у 12 земаља централне и источне Европе и са преко 50 складишта широм региона.

 

Већ традиционални сапутник Графиме је Biro-Expo, међународни сајам информатичко-биротехничке опреме, оријентисан на потребе у вези са канцеларијским пословањем.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 19 септембар 2019 13:10

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија