Кућа Добрих Вести

Login

Трећа конференција о јавно-приватном партнерству

Оцените овај чланак
(2 гласова)

jppppppТрећа конференција о јавно-приватном партнерству одржаће се онлајн, уторак, 6. октобра 2020. године.

 

Конференцију ће отворити Зорана Михајловић, потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

 

Конференција ће се бавити изазовима у домену инфраструктуре и енергетике и питањем како иновације у реализацији пројеката и технологији могу помоћи решавању тих изазова. На конференцији ће се дискутовати о успешно завршеним ЈПП пројектима, новим и потенцијалним пројектима који имају перспективу да буду реализовани кроз модел ЈПП-а.

 

Циљ ове конференције је да укаже на важност концепта јавно-приватног партнерства који је постао један од водећих модела у свету, да повеже инвеститоре и стручњаке са свим релевантним државним и финансијским стејколдерима.

 

Конференција ће покрити кључне изазове у планирању инвестиција кроз модел јавно-приватног партнерства, нарочито након кризе изазване вирусом КОВИД-19, указати на најбоље ЈПП моделе за инфраструктурно и енергетско снабдевање и предочити како је приступ „вредност за новац“ од кључног значаја у доношењу одлука да ли ће се поједини пројекти реализовати кроз ЈПП модел или путем класичног кредитирања. На конференцији ће присуствовати највиши државни представници, главни предузетници, извођачи радова и пружаоци услуга у домену јавно-приватног партнерства.

 

Теме конференције:

 

Инвестиције у јавно-приватно партнерство: покретање развоја након КОВИД-19 кризе

 

Нове ЈПП платформе за транспортну инфраструктуру, обновљиве изворе енергије и енергетску ефикасност

 

Изазови за успешне JGP пројекте

 

Јавна-приватна партнерства у градовима и општинама

 

Најбоље праксе у ЈГП пројектима: Приступ „вредност за новац“

 

Организатор конференције је компанија TGI Group International, а конференција се организује под покровитељством Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије, Британске Амбасаде у Беграду, као и Комисије за јавно-приватно партнерство Владе Републике Србије, а подржале су је компанија Deloitte Srbija, адвокатска канцеларија ЈПМ - Јанковић Поповић Митић, компаније SEI Smart Energy Investment и COLENCO Ltd.

 

Више информација можете промаћи на сајту www.pppconference.rs

 

Извор: Кућа добрих вести/PPconference


Последњи пут измењено субота, 03 октобар 2020 12:05

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија