Кућа Добрих Вести

Login

(Р) Еволуциони пут: Где стојимо у дигитализацији?

Оцените овај чланак
(1 Глас)

revolutiondaydfdfdfdfdfУ организацији Удружења италијанских предузетника Конфиндустрија Србија, биће одржана онлајн конференција 17. децембра са почетком у 10 часова, пос називом "(Р) Еволуциони пут: Где стојимо у дигитализацији?"

 

Година која се полако приводи крају и пандемија Ковид-19 поставила је с једне стране императив за убрзање процеса дигитализације, како на државном нивоу, тако и у свакодневном животу свих грађана и предузећа, а с друге стране врло јасно су означили недостатке и изазове у револуционарном и неизбежном путу дигитализације услуга, економије и начина живота.

 

Глобална повезаност, која је донедавно делимично занимала затворене групе професионалаца и економију, постала је императив: подучавање путем интернета, рад од куће, куповина преко интернета, али и однос са државним институцијама, учинили су добру повезаност кључним фактором без којег основна једнакост и поштена игра губе смисао и значај.

 

У складу са догађајима које је Конфиндустрија Србија организовала у претходних пет година и везаним за дигиталне теме, у сарадњи са партнерима из Италије, али из целог света, ове године циљ ове конфернеције је:

 

-          - чути више о плановима за повезивање и инсталирања интернет широкопојасне мреже у Србији.

        - критички сагледати и боље разумети могућности даљинског рада, као и предности е-куповине, која је ове године постала императив за оне који су традиционално били неповерљиви.

К     

 

Ове теме ће се анализирати како са становишта друштва, које је ове године доживело револуцију, тако и са становишта економије. И саме компаније су се морале убрзано прилагођавати новим околностима, без обзира на успех који су превазишле ове нетипичне године.

 

Следећи период ће показати само да ли ће се компаније прилагодити овој револуцији или ће неизбежно остати иза ње.

 

Програм конференције можете пратити на ОВОМ линку.

 

Регистрација је могућа на ОВОМ линку.

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија