Кућа Добрих Вести

Login

За боље сутра

Оцените овај чланак
(2 гласова)

divac-uvodnaБЕОГРАД - Рок за пријаву пројекта за избор најбоље пословне идеје “Идеја за боље сутра“, конкурса који спроводи "Фондација Ана и Владе Дивац", уз подршку UniCredit Banke i UniCredit фондације, истиче 26. децембра.

Укупан новчани фонд за доделу бесповратних средстава износи 56.000 евра и намењен је подстицању осмишљавања иновативних идеја за развој производа, који могу да допринесу промоцији позитивног имиџа Србије, како у региону, тако и у иностранству.

 

 

Развој социјалног пословања

 

Циљ пројекта је развој социјалног пословања, развој малих и средњих предузећа, која запошљавају маргинализоване и социјално угрожене групе и појединце и развој постојећег бизниса, који ће подржати најиновативније идеје за развој производа који могу помоћи промоцији позитивног имиџа Србије у региону и иностранству.

За бесповратна средства у висини од 5.000 евра могу да конкуришу: породице које желе да започну или прошире сопствени посао и појединци који желе да започну или прошире сопствени посао. За бесповратна средства у висини од 15.000 евра могу да конкуришу: социјална предузећа и мале задруге као и предузећа која запошљавају маргинализоване и социјално угрожене групе и појединце.

Документација за пријаву је доступна на сајту "Фондaције Ана и Владе Дивац" и UniCredit banke.

Пријава се доставља у запечаћеној коверти, заштићеној од оштећења која могу настати у транспорту.

Неопходно је да сва обавезна, пратећа и пожељна документација, буде достављена у једној коверти или пакету.

Заинтересовани пријаве могу поднети само један захтев за доделу бесповратних средстава и то само за једну пословну активност.

 

Пријава се шаље искључиво поштом на адресу:

Фондација Ана и Владе Дивац
"ИДЕЈА ЗА БОЉЕ СУТРА“
Војводе Степе 74/2,
11000 Београд

Пријаве послате на било који други начин, нпр. факсом или електронском поштом, или испоручене на другу адресу, неће бити узете у разматрање.

Одговоре на сва питања у вези са процедуром пријављивања, као и све додатне информације могу се добити сваког радног дана у периоду од 13 до 15 часова, путем телефона 069/665-425 или путем е-маил адресе: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Кампања "Стварно важно"

Кампања "Стварно важно" је покренута као део пројекта "Вредности младих у Србији". Основа на којој жели да се гради кампања "Стварно важно" пре свега је покретање најшире друштвене акције усмерене ка промовисању позитивних људских вредности код младих и њиховог окружења.
Кампањом се жели комуницирати са младима, али акције су усмерене и ка целој друштвеној заједници. Кампању и пројекат реализује "Фондација Ана и Владе Дивац", уз велику помоћ наших партнера.
Пројекат је подржао USAID кроз програм "Иницијатива јавног заговарања граданског друштва“ којим руководи Институт за одрживе заједнице (ISC).

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 17 децембар 2012 12:25
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија