Кућа Добрих Вести

Login

ПОСЛОВНО НАУЧНИ ФОРУМ: Србија – Италија

Оцените овај чланак
(1 Глас)

itasrbdfdfdfdПривредна комора Србије уз подршку Италијанске агенције за трговину (ИТА) и Амбасаде Италије у Србији организује Пословно научни форум Србија – Италија, у уторак 21. марта 2023. године, у Палати Србија, са почетком у 10 часова.

 

У склопу Форума биће одржана три секторска округла стола уз учешће српских и италијанских експерата из области технолошких иновација, зелене енергије и енергетске транзиције, одрживе пољопривреде и технолошких иновација у пољопривреди и сектора инфрaструктуре. Након округлих столова биће организовани билатерални разговори српских и италијанских привредника.

 

Мултисекторску италијанску привредну делегацију чини 130 привредника из сектора обновљивих извора енергије, управљања отпадом и отпадним водама, циркуларне економије, биотехнологије и агротехнологије, транспорта и логистике, производње машина за железницу, услуга, индустрије челика, грађевинске индустрије, туризма и хотелијерства, дрвне индустрије, текстила, а на форуму учествовати и представници научне заједнице, факултета, института и асоцијација.

 

Радни језици пленарног дела Пословног форума као и на секторским округлим столовима су српски и италијански уз обезбеђен симултани превод. Билатерални састанци српских и италијанских компанија одвијаће се на енглеском језику.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 18 март 2023 18:54

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија