Кућа Добрих Вести

Login

Дечији сајам

Оцените овај чланак
(4 гласова)

decaaaaaaБЕОГРАД - Дечији сајам, најлепша дечија манифестација у региону, одржаће се на Београдском сајму  од 17 до 19.октобра.

 

Око 100 излагача представиће своје производе за децу, а неки од њих припремили су и посебна изненађења за посетиоце. Велики попусти, чак и до 30 одсто на понуду обуће за децу, опрему за бебе, храну, слаткише, затим књиге, филмове, часописе, музику за децу и још доста тога.

 

Малишани ће моћи да уживају у забавном програму који их очекује како на бини, тако и на спортском  терену. У свакој улици на Дечијем сајму деца ће са својим вршњацима моћи да се друже у разним и веома занимљивим креативним радионицама.

 

Посетиоци ће три дана, у петак од 12 – 19 часова и за дане викенда од 10 - 19 часова моћи да уживају у непрекидном едукативно-забавном програму који их очекује на Campina puddis дечијем сајму.

 

Први пут представиће се Спортска академија Сењак, у оквиру које ће тренери са малишанима вежбати на моторичком полигону и полигону корективне гимнастике, док ће физиотерапеути едуковати родитеље о проблемима код деце предшколског и школског узраста.

 

Најмлађи посетиоци моћи ће да уживају у ликовној радионици под називом "Моја мама - дама", а школарци ће се опробати у кулинарском умећу и такмичењу за првог кувара сајма.

 

Специјалан програм припремају и Саобраћајна полиција која ће децу подучавати основним правилима понашања у саобраћају, затим Ватрогасна бригада, Жандермерија, а са њима ће се дружити и витезови из Свибор савеза Србије.

 

Сајам се одржава у хали 3, а више информација о догађају погледајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 17 октобар 2014 10:26
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија