Кућа Добрих Вести

Login

Расписан конкурс за "Најбоље из Србије"

Оцените овај чланак
(3 гласова)

najboljeeeeeБЕОГРАД -  Конкурс за најбоље робне и корпоративне брендове "Најбоље из Србије" је расписан и трајаће до 7. априла, саопштила је данас Привредна комора Србије.

 

ПКС, Министарство трговине, туризма и телекомуникација и дневни лист „Привредни преглед" позвале су сва предузећа која послују у Србији да учествују у 11 акцији „Најбоље из Србије" у којој се бирају најуспешнији робни и корпоративни брендови на српском тржишту.

 

Циљ „Најбоље из Србије“ је да подстиче стварање квалитетних српских производа и промовише најбоље брендове, јача њихову тржишну позицију и улива поверење потрошачима и партнерима у земљи и иностранству.

 

Признање „Најбоље из Србије“ за 2014. додељује се у 24 категорије и, како се наводи у саопштењу, избором најбољих брендова промовишу се вредности домаће привреде и тржишног начина размишљања, јача конкурентност, побољшава позиција и перцепција производа из Србије.

 

Пријављени ће бити рангирани према критеријумима утврђеним Методологијом избора „Најбоље из Србије 2014“ - на основу резултата гласања потрошача и стручне јавности, тржишно - финансијских параметара и оцена стручног жирија.

 

Упитник за пријављивање и детаљније информације о методологији, критеријумима избора, жирију и наградама доступни су на сајту www.najboljeizsrbije.rs а учешће у конкурсу је бесплатно.

 

Победници, који ће бити проглашени крајем маја 2015., добијају право да користе знак акције као симбол квалитета и поверења потрошача и пословних партнера.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 19 март 2015 21:58
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија