Кућа Добрих Вести

Login

Мултиконгрес у Србији „Serbian Visions“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

serbiannn

БЕОГРАД - У организацији Немачко-српског привредног удружења (ДСW) у сарадњи са Привредном комором Србије (ПКС) одржаће се први мултиконгрес у Србији „Serbian Visions“.


Први мултиконгрес у Србији (www.serbian-visions.rs) је замишљен као спој цивилног сектора и привреде на једном месту у току једног викенда са 60 разноврсних тематских целина.


Током конгреса 60 непрофитних организација одржаће 60 манифестација, свака у трајању од по највише два сата, које се смењују у шест конференцијских сала током викенда.


На штандовима на улазу у хотел 30 компанија представиће своје производне програме.


За непрофитне организације учешће је бесплатнo.


Пројекат „Сербиан Висионс“ представља специфичан концепт окупљања организација цивилног сектора и привреде на једном месту са циљем јачања улоге цивилног друштва у земљи и стварања повољнијег привредног амбијента кроз давање доприноса важним развојним сегментима земље као што су, између осталог, и европске интеграције.


„Serbian Visions“ је мултиконгрес који обухвата више тема: људска права, економија, образовање, култура, здравље, заштита животне средине, ЕУ интеграције, безбедност, иновације, као и други сегменти који чине визију за бољу будућност Србије.


Садржај „Serbian Visions“:


60 двочасовних манифестација утоку једног викенда

60 разноврсних учесника, организатора својих манифестација; НВО, института, удружења, асоцијација, универзитета, факултета, стручних асоцијација, предузећа…


60 различитих начина представљања; дискусије, форуми, презентације, радионице, семинари, филмске пројекције…


60 занимљивих тема из области: људских права, економије, образовања, културе, здравља, заштите животне средине, ЕУ интеграција …


60 и више разлога да као грађанин дођете и посетите први мултиконгрес у Србији
Позвани су сви заинтересовани грађани, а улаз је бесплатан.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 13 мај 2015 21:12
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија