Кућа Добрих Вести

Login

Сајам за треће доба

Оцените овај чланак
(2 гласова)

dekaaaaaБЕОГРАД - Под слоганом „Дођите да заједно закорачимо у другу младост“, организује се Сајам за треће доба (55+) - Комбанк Ветеран Плус 2. како би се на једном месту нашли сениори, пружаоци услуга и производи намењени квалитетнијем животу у трећем добу. 

 

Организатори сајма су специјализовани магазин „Пензија” и Београдски сајам, у сарадњи са РЈ „Дневни центри и клубови за старије“ при Геронтолошком центру Београд.

 

Сајам ће свечано бити отворен у понедељак, 25. маја у 11 часова, у Хали 3 Београдског сајма. Овогодишњу манифестацију Градски завод за јавно здравље Београда прогласио је „Пријатељем здравља старих“, а партнери су Геронтолошки центар Београд и Београдски сајам.


На овогодишњем Сајму ће се представити више од 70 излагача - представници државних и градских институција, удружења пензионера, фармацеутских кућа, банака, осигуравајућих друштава, приватних клиника, туристичких организација, компанија из области прехрамбене индустрије, дијететских суплемената и додатака исхрани, оптичарских кућа, произвођача и дистрибутера спортске опреме и осталих делатности које пружају услуге старијима и промовишу активно старење на пољу здравља, исхране, рекреације, дружења и забаве.


Током оба дана сајма, сви посетиоци ће моћи да провере своје здравствено стање и сазнају тајне правилне исхране, да учествују у забавним радионицама и наградним играма, освоје вредне поклоне и бројне попусте, сазнају и одаберу како да испуне своје слободно време и забораве усамљеност.

 

Сајамски простор је подељен у три целине:


1. Културно-забавни програми (бина)
2. Едукативни програм (трибине)
3. Изложбени павиљон (простор са штандовима)

 

КУЛТУРНО-ЗАБАВНИ САДРЖАЈ: обухвата богат културно-уметнички програм (музичко-сценски наступ чланова Дневних центара и клубова за старије при Геронтолошком центру Београд, бесплатне филмске пројекције, томболу, модну ревију, такмичење у плесу, избор за Мис трећег доба), као и бројне креативно-едукативне радионице, вежбе за активно старење, турнире у друштвеним играма и радне терапије доступне свим посетиоцима Сајма.

 

ЕДУКАТИВНИ ПРОГРАМ: садржи стручна предавања лекара, нутрициониста, фармацеута, физиотерапеута, психолога, економских саветника, правника, као и стручњака из области пензијско-инвалидског осигурања којима могу да присуствују сви посетиоци Сајма. Посетиоцима ће бити представљени сви производи и услуге намењени популацији 55+, а осмишљене су као интерактивне, тако да ће сви заинтересовани моћи да постављају питања експертима који ће држати предавања.

 

ИЗЛОЖБЕНИ ПАВИЉОН: у изложбеном простору биће постављени промотивни штандови компанија, фармацеутских кућа, банака, осигуравајућих друштава, приватних клиника, туристичких организација, компанија из области прехрамбене индустрије, дијететских суплемената и додатака исхрани, оптичарских кућа, произвођача и дистрибутера спортске опреме и осталих делатности које се баве побољшањем квалитета живота популације 55+.


Позивамо Вас да подржите Сајам за треће доба, испратите отварање и пропратне програме и најавите све оно што наше најстарије суграђане очекује на тој манифестацији јединственој у региону.


Сајам је отворен од 10 до 18 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 20 мај 2015 22:37
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија