Кућа Добрих Вести

Login

Српско-италијански пословни форум

Оцените овај чланак
(3 гласова)

zastaveitasrb1232Привредна комора Србије у сарадњи са реномираном италијанском адвокатском канцеларијом Tonucci & Partners и уз подршку Амбасаде Италије у Београду организује 12 новембра у 15,30 часова у својим просторијама у Ресавској 15, Форум „Инвестирање у Србији: Могућности, прописи и регионални потенцијал“.

 

Tonucci & Partners је адвокатска канцеларија која је већ 30 година интегрални део привредног система Италије и Балкана и која заступа најеминентније италијанске компаније.

 

Циљ Форума, који се одржава уз учешће највиших државних представника Србије и Италије је да упозна нове потенцијалне инвеститоре из Италије са могућностима пословања у Србији као будућем центру привредног регионалног повезивања. Посебан акценат је на базичним привредним гранама (инфраструктура и транспорт; грађевинарство; енергија и обновљиви извори енергије; Јавно приватно партнерство-комуналне услуге и индустријски сектори). Намера је да будући инвеститори у сарадњи са српском привредом створе нови потенцијал који би резултирао првенствено освајањем регионалног и трећих тржишта.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 07 новембар 2015 21:58
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија