Кућа Добрих Вести

Login

Београдски сајам женског предузетништва на Коларцу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

sajammmmБЕОГРАД – Београдски сајам женског предузетништва биће одржан 15. марта у Коларчевој задужбини.


Београдски сајам женског предузетништва организују Секретаријат за привреду града Београда у сарадњи са чланицама Савета за запошљавање града Београда, Националном службом за запошљавање, филијала Београд, Привредном комором Београда, Регионалном агенцијом за развој и интеграције Београд, Туристичком организацијом Београда.


Сајам се организује на Студентском тргу бр. 5, у временском периоду од 10 до 20 часова, најавила је Задужбина Илије Коларца.


Циљ Сајма је да успешне жене нашег града и примери добре праксе на једном мест у својим производима, услугама и кратким презентацијама представе своје пословање од почетне идеје до успешног бизниса и на тај начин промовишу успешно бављење предузетништвом. Циљ је такође креирање повољног пословног амбијента и окружења за развој женског предузетништва, унапређење пословања компанија у женском власништву ради већег учешћа жена у привредном развоју Београда.


У оквиру Сајма све заинтерeсоване учеснице такође ће имати прилику да кроз мини презентације представе успешно пословање својих компанија, њихов историјат и развојни пут, у циљу јачања мотивације предузетница за унапређење пословања, као и повећања броја жена у бизнису.


На Сајму ће се представити око 30 компанија, а такође ће бити презентвовани и програми и пројекти које ће спроводити институције, чланице Саветаза запошљавање града Београда у 2016. години, у циљу подршке развоја женског предузетништва.
Све учеснице и посетиоци Сајма уживаће у музичком програму који је планиран од 18.00-20.00 часова у Музичкој галерији Коларчеве задужбине.

 

Улаз на 1. Београдски сајам женског предузетништва је бесплатан.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено понедељак, 07 март 2016 14:48
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија