Кућа Добрих Вести

Login

ИТ послодавац из снова стиже у Србију

Оцените овај чланак
(2 гласова)

DevLogic22222БЕОГРАД – Ове недеље, српско тржиште ће постати богатије за још једну ИТ компанију светског гласа – DevLogic.

 

 Ради се о интернационалној компанији која са великим успехом послује у домену развоја иновативних софтверских решења за производе најсавременије светске технологије. 

 

DevLogic послује у свету пуних десет година, а њене канцеларије се налазе у Сан Франциску, Амстердаму и Сарајеву.


Филозофија којом се ова компанија води јесте ангажовање најбољих и најталентованијих кадрова, којима ће пружити врхунски пословни амбијент, као и могућност рада на атрактивним пројектима, како би показали креативност у правом светлу. DevLogic има високе критеријуме селекције својих запослених, јер им је циљ квалитет, а не бројност запослених. Фирма без комплексне хијерархије управљања и са менаџметном који пружа велику подршку, разумевање и флексибилност запосленима су кључне ствари које чине  DevLogic посебном компанијом на светском тржишту. Поред стручности запослених, компанија  DevLogic ставља акценат на изградњу и неговање добрих међуљудских односа и одржавање здраве радне атмосфере, кроз јачање тимског духа.


Компанија DevLogic је припремила за будуће чланове тима модеран и јединствен простор за рад о коме вероватно сваки запослени сања као и радну атмосферу која ће учинити да сваки запослени долази на посао са осмехом на лицу. У циљу повећања продуктивности и унапређења међуљудских односа, менаџмент компаније тежи здравом и подстицајном радном окружењу. Свесни чињенице да је неопходно ускладити посао и задовољство да би постигли жељени ефекат, спроводе посебан систем који дуги низ година успешно функционише у Америци, Холандији и Босни и Херцеговини.


Оно што се очекује од запослених су посвећеност у свакодневном раду и уклапање у радни концепт који је DevLogic изградио у претходних 10 година. Узимајући то у обзир, поред стандардног радног простора, запослени ће на располагању имати и део за опуштање и рекреацију који, између осталог, обухвата базен, тениски терен, теретану, салу за фитнес, сауну, салу за видео игрице и собу за медитацију.

 

DevLogic1wwww

 

С обзиром на то да је Србија препозната као тржиште великог потенцијала ИТ сектора, компанија DevLogic има план да кроз своје пословање унапреди постојеће стандарде у овој индустрији. Стручњаци из области ИТ-ја имаће јединствену прилику да се запосле у компанији која поставља најновије трендове и свакодневно имплементира иновативне технике у креирању атрактивних софтверских решења.


Више детаља о производима за које компанија DevLogic развија софтверска решења биће познато након великог отварања фирме које је заказано за ову недељу.


Србија има око 2.000 ИТ компанија које запошљавају више од 6.000 високообразованих стручњака и налази се на врху листе атрактивних локација највећих светских ИТ компанија, резултати су најновијих истраживања.


Српска софтверска индустрија се налази између 30. и 50. места на светским листама, што је најбољи резултат међу привредним гранама у Србији, која бележи сталан раст извоза, а број софтверских компанија расте из године у годину.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 16 април 2016 14:35
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија