Кућа Добрих Вести

Login

Шанса за нови почетак – Сајам предузетништва

Оцените овај чланак
(1 Глас)

milannnnnnnБЕОГРАД - Осми Сајам предузетништва „Шанса за нови почетак“ биће одржан данас у Дому омладине у Београду.


Сви заинтересовани грађани престонице су позвани да дођу и да на београдском сајму заједно са организаторима сајма створе стотине шанси за нови почетак.


Сајам ће почети у 12 и трајаће до 16 часова.


Као и на свих седам досадашњих сајмова, и грађани Београда и околине на Сајму ће имати прилику да се упознају са око две стотине брижљиво осмишљених предузетничких идеја, пронађу инспирацију и охрабрење, савете о томе како да смање ризик, добију приступ фондовима…


И у Београду ћемо имати непроцењиву подршку градске управе и локалних партнера, успешних локалних предузетника и пословних удружења.

 

Посетиоци ће имати прилику да се упознају са бројним излагачима који подржавају предузетништво, а на Сајму ће бити представљена 33 програма подршке предузетништву.

 

Извор: Novipocetak.rs/Kућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија