Кућа Добрих Вести

Login

Објављен јавни позив за закуп 33 локала Града Београда

Оцените овај чланак
(3 гласова)

lokalzidavane343434БЕОГРАД - Град Београд објавио је јавни позив за прикупљање писмених пријава за закуп пословног простора под посебним условима, односно 33 локала на територији пет градских општина, изјавио је за Беоинфо члан Градског већа Драгомир Петронијевић и позвао предузетнике да се пријаве и искористе ову шансу.


„Као што смо и обећали, Савет за запошљавање спровео је конкурс за закуп локала по субвенционисаним условима – дајемо 33 локала за које се кирија неће плаћати 24 месеца. Позивамо све предузетнике и људе који верују у себе, имају предузетничког духа и идеје, поготово оне који се баве производњом и стварањем додатне вредности, да се пријаве како бисмо заједничким снагама побољшали привредни амбијент у Београду и тиме и у Републици Србији. На овоме нећемо стати, конкурсе ћемо понављати све док сав преостали пословни простор који је тренутно неискоришћен у Београду не буде стављен у службу предузетника, што му је и сврха”, истакао је Петронијевић.


Пословни простор који се даје у закуп под посебним условима налази се на Старом граду, Палилули, Вождовцу, у Раковици и Новом Београду.


Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Београда објавила је овај позив на основу одлуке Скупштине града ради подстицања самозапошљавања и проширења пословања према Акционом плану запошљавања за 2016. годину.


Пословни простор даје се у закуп незапосленим лицима за отпочињање пословања у циљу подршке самозапошљавању и новооснованим привредним субјектима за проширење пословања, повећање конкурентске способности, а зарад развоја микро, малих и средњих привредних субјеката и предузетништва, као и подстицања привредног развоја уопште.


Пријаве се достављају Дирекцији за грађевинско земљиште и изградњу Београда закључно са 27. јулом до 13 сати, а отварање ће бити обављено истог дана у 14 сати у том предузећу, у Његошевој 84.


Више о овом конкурсу заинтересовани могу погледати на званичном сајту Града Београда у делу Градски огласи, конкурси и тендери.


Извор: Кућа добрих вести/Беоинфо


Последњи пут измењено уторак, 28 јун 2016 12:46
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија