Кућа Добрих Вести

Login

Основан „Клуб привредника општине Звездара”

Оцените овај чланак
(1 Глас)

repduyseniБЕОГРАД - Предузетници са Звездаре су основали Опште удружења предузетника општине Звездара „Клуб привредника општине Звездара”, које ће бити члан Привредне коморе Србије, на Оснивачкој скупштини одржаној 8. децембра у Општини Звездара.


Циљ оснивања је побољшање општег привредног амбијента на Звездари уз бољу комуникацију и координацију рада, повезивање, како међусобно, тако и са институцијама, боље коришћење ресурса и шанси које се преко Привредне коморе Србије пружају привредним делатностима различитих области рада, објавила је општина Звездара.


Звездарске предузетнике је поздравио Милош Игњатовић, председник Градске општине Звездара, који је рекао да Општина пуно полаже на развој предузетништва са жељом да помогне предузетницима са своје територије да буду још успешнији и новима да то постану.


Председник Зоран Пралица


За председника Удружења и Скупштине Удружења једногласно је изабран Зоран Пралица, истакнути привредник са Звездаре који је у обраћању члановима Скупштине истакао да привредници са Звездаре треба заједнички да дефинишу проблеме и иницијативе како би, уз помоћ Привредне коморе Србије, то било решено.


Скупштина Општег удружења предузетника општине Звездара „Клуб привредника општине Звездара” је, на предлог председника, изабрала 5 од 9 чланова Извршног одбора (Чедомир Милинковић, председник ИО, Ненад Николић, Бранислав Пауновић, Горан Ристић и Марко Нинковић) и Владу Бијелића за председника Надзорног одбора. Остали чланови Извршног и Надзорног одбора биће изабрани на следећој седници на предлог чланова Скупштине.


За секретара Удружења је изабрана Ивана Сари.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 10 децембар 2016 19:50
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија