Кућа Добрих Вести

Login

Пословни форум у Београду на који су сви чекали

Оцените овај чланак
(1 Глас)

bbeeposlovnifourm4545454БЕОГРАД – Пословни форум BBEE (Balkan Business Executive) одржаће се 29. и 30. маја 2017 у хотелу Crowne Plaza у Београду.


Теме форума су: инспирација, трансформација и акција, а конференција је намењена ЦЕО, генералним директорима, топ менаџменту компанија, као и менаџерима продаје и маркетинга.


Звезда конференције је, свакако, Брајан Трејси (Brian Tracyнајтраженији тренер за продају у свету. Фокус његовог овогодишњег предавања, је његов нови програм који ће Брајан премијерно представити у Београду на ББЕЕ Пословном Форуму 2017 “Maximum Achievement 2.0” ( Максимално лично и професионално достигнуће, и промена личног и професионалног модела за постизање бољих резултата), одличан програм за пословну едукацију руководилаца и запослених.


Оцењен, и ове године, као светски број један пословни ум и светски број један извршни тренер за средњи и топ менаџмент, на свечаности
Thinkers50 у Лондону, Др Marshall Goldsmith ће предавањем “Coaching for Leadership: Developing Ourselves, Coaching Our People, and Building Engagement” (Тренинг за лидерство: развијајмо себе, тренирајмо наше људе и градимо заједништво), представити јединствену кочинг методологију МГСЦЦ, намењену лидерима и упознати успешне лидере са техникама како да постигну позитивне, трајне промене у понашању: за себе, своје људе и тимове.


Др Gennady Polonski, економиста и профессор на Brunel University UK, аутор запажене књиге “Менаџмент у економијама у транзицији - од Берлинског до Кинеског зида", говориће о другачијим моделима реструктуирања фирми, које губе своју позицију на тржишту, али без великих инвестиција, и како задржати партнере и запослене током овог тешког периода.


Оснивач DSM (Dance Space Molecules – Игра Молекула у простору) коучинг методологије, која се заснива на раду на себи, Др Graziano Dominici указаће наначине каколидери да се ‘сами себи склоне са пута’, како да изађу из сопственог матрикса , и направе квантни скок за успех на професионалном и личном пољу.


ВИП сесије са Brian Tracy или са Др. Marshall Goldsmith из Piter Draker Фондације - (за средњи и топ менаџмент) су ограничене на само 30 људи.
Детаљи о Форуму, учесницима, ВИП сесијама, пријави за учешће биће доступни на званичном сајту конференције.


Уколико сте заинтересовани можете скинути са сајта www.business-forum.bbee.co.rs приручник „Total Business Mastery“, који смо штампали за Брајанов семинар у априлу 2016.


Лидери Делта Холдинга, Кока Коле, Сава Осигурања, КПМГ-а, Generally, Волво, Војвођанска банка и други су већ оценили да ће BBЕЕ - Пословни Форум, 29. и 30. маја 2017. у хотелу Crowne Plaza у Београду бити два најбоља пословна дана у 2017. години.


На сајту ће бити објављено више информација о предавачима и пријава за учешће.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 02 април 2017 22:46
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија