Кућа Добрих Вести

Login

Водич за покретање сопственог бизниса

Оцените овај чланак
(2 гласова)

zadnjisavetБЕОГРАД - Приручник за предузетнике „Узми живот у своје руке“, ауторке Индире Попадић помоћи ће вам и да јасно разумете шта желите, али и то што је још важније – како да своју жељу, маштање или наизглед пусти предузетнички сан, преточите у фантастичну стваност.


Ово вредно штиво за предузетнике недавно је промовисано и у Привредној комори Србије.


“Приручник – водич за покретање сопственог бизниса написала сам првенствено за почетнике у бизнису, али свакако може послужити свим људима који желе да постигну више у животу, који осећају потребу да управљају својим животом и желе да материјализују сан који живи у њиховим срцима”, каже аутор Приручник Индира Попадић.


“Врло често понављам да је лепота у различитости и због тога морамо поштовати једни друге и радовати се једни другима, без обзира на ниво амбиција сваког појединца. Приручник обилује искуствима и саветима из моје двадесетогодишње предузетничке каријере.Такође заступљено је и много конкретних алата како би се олакшало израчунати исплатљивост пословања и омогућило предузети одговарајуће кораке”, истиче ова ауторка.


Прича о промени


Рецезент Владимир Милетић о Приручнику каже да су “изабране препоруке и одговори на најважнија питања са којима се сусрећу предузетници”.


“Индира је писала искрено без непотребног улепшавања, Писала је једноставно, лако разумљивим терминима, са искреном жељом да помогне онима који покрећу сопствени бизнис. Описала је и сопствена искуства, чак и грешке које је направила. Приказала је и своје емоције у тренуцима сусретања са изазовима”,истиче Милетић.


“Због тога овај приручник не садржи само савете о бизнису које пише већина. Он је истовремено прича о промени која нас чека оног тренутка када се одлучимо да уђемо у предузетништво. О упознавању себе и својих скривених потенцијала”, рекао је он.


Индира Попадић је сертификовани пословни консултант, докторант Техничког факултета - смер инжењерски менаџмент. Уз формално образовање, дуги низ година едуковала се и усавршавала на личном и професионалном плану. Поседује двадесетогодишње искуство у предузетништву малих и средњих предузећа.


Уже области стручности су јој: пословно саветовање појединаца и компанија, тренинзи и радионице за почетнике у бизнису, унапређење пословања, повећање продаје,пословно преговарање и вођење тима.


Индирина мисија и циљ су да инспирише предузетнике и оне који то желе да постану да уложе труд у свој лични раст и развој како би стекли додатне вештине и знања, те кроз проверен рецепт – корак по корак – остваре свој лични и професионални циљ и успех. Мајка је двоје деце.


Шта кажу други предузетници


“Неки од нас знају шта хоће, али ретки како да то и остваре.Кроз седам једноставних корака Индира маестрално води кроз страхове, недоумице, одлуке, реализацију и промене које нас чекају у пословању. Савети, кораци, вежбе интерактивне игре, прописи, изазови...све је као на длану у овом савременом предузетничком Буквару“, каже Драгана Ђермановић, једна од ТОП 100 предузетница Европе, успешна пословна жена и добитница признања „Жена Змај“ Удружења Пословних жена Србије.


„У овом приручнику су пажљиво изабране препоруке и одговори на најважнија питана са којима се сусрећу предузетници. Индира је писала искрено, без непотребног улепшавање. Писала је једноставно, лако размљивим терминима, са искреном жељом да помогне онима који покрећу сопствени бизнис. Опсала је и сопствена искуства, чак и грешке које је направила. Приказала је и своје емоције у тренуцима сусретања са изазовима. Због тога овај приручник не садржи само савете о бизнису које пише већина. Он истовремено прича о промени која нас чека оног тренутка кад одлучимо да уђемо у предузетништво. О упознавању себе и својих скривених потенцијала. Индира је храбро представила своја искуства и све оно што је из њих научила. Због тога је и њен пут вредан сваког поштовања. Као и књига којом га је описала“, каже Владимир Милетић, економиста, пословни ментор и писац.


Промоција Приручника за предузетнике „Узми живот у своје руке“ одржана је ове седмице у Привредној комори Србије. Промоцији су присуствовали директорка сектора предузетништва ПКС Бранислава Симанић и председница Удружења пословних жена Србије Сања Поповић-Пантић, пословни ментор, економиста и писац Владимир Милетић и оснивач и директор Едуцом-а Сања Алвировић који су истакли значај и важност овог приручника, који не садржи само савете о бизнису, већ истовремено прича и о промени која нас чека оног тренутка када се одлучимо да уђемо у предузетништво.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 21 април 2017 16:11
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија