Кућа Добрих Вести

Login

„Belgrade wealth“ форум у Београду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

belgradewletБЕОГРАД - Крајем овог месеца - 28. и 29. септембра, Београд ће постати центар за богате и успешне пословне људе из целог света јер ће се тада одржати ,,Belgrade wealth“ форум.


На догађају који ће се одржати у хотелу Фалкенштајнер се очекује највише стручњака из области банкарства и финансија, закона и права, грађевине и некретнина, других држављанстава и резиденција, инвестиција и фондова, међународног пореског планирања, управљања капитала и wealth менаџмента...

 


За ову престижну конференцију, за сада је пријављено више од 100 учесника из целог света од Сједињених Америчких Држава, Канаде, до Швајцарске, Кипра, Андоре, Малте, Велике Британије, Русије, итд.


Форуми, попут овог, као део светске породице економских форума, одржавају се успешно по целом свету, ради повезивања и остваривања међусобних контаката. Поред тога, они су идеална прилика за представнике медија да се информишу о новостима, у области економије, бизниса и пословања о глобалним светским трендовима. Београд као центар Србије и једна од метропола Европе, тек прошле године је добио овакав форум.

spekerБ
Најскупљи пакети распродати


Као што се обично и догађа на оваквим форумима, најскупљи пакети се први распродају. Њих су већ резервисали успешни инвеститори и компаније из иностранства. Остала су још само четири места да се попуне свих "16 златних пакета" који укључују и излагање од 30 минута, штанд, пакет улазница, промотивни филм, попусте и додатне привилегије. За најскупље пакете обезбеђен је попуст од 30 одсто за излагање.


Иначе, карте за Belgrade Wealth форум крећу се од 180 евра до 2 900 евра. Цена пакета форума у Београду знатно је нижа него цена пакета сличних форума у Монаку, Лондону, Барселони и другим пословним центрима у свету.


Карте се могу резервисати и онлајн.


Све детаљније информације оговорницима и услугама можете наћи на сајту: www.belgradewealthforum.com.

 

Организатори овог ексклузивног форума омогућили су специјалну понуду за првих 10 читалаца ,,Куће добрих вести" и то 10 карата са попустом од 20 процената. При куповини карте неопходно је једино да наведете промо код (code) који ћете добити уколико се јавите на нашу e-mail adresu: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Своје место на форуму можете обезбедити посредством овог ЛИНКА, а за промо код прво се нама јавите.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 18 септембар 2017 14:11

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија