Кућа Добрих Вести

Login

Да ли сте спремни за дигитални пробој?

Оцените овај чланак
(2 гласова)

Sinergija11117Један од највећих ИТ догађаја у региону, Синергија, у својој 18. години, одржаће се од 24. до 26. октобра 2018. године у Хотелу „Crowne Plaza“, у Београду, уз подршку Microsoftа, али и других компанија.

 

 

Под слоганом „Digital Breakthrough“ („Дигитални пробој“), Синергија ове године позива све заинтересоване на пут дигиталног пробоја и иновација које мењају перцепцију света и пословања какве смо познавали до сада.

 

Током три дана Синергије 18, посетиоци ће имати прилику да се упознају са предностима које доноси нова фаза дигиталног развоја, а међу којима су технологије и процеси који компанијама и поједицима широм света, омогућавају да задатке извршавају брже, сигурније и ефикасније.

 

Савремену фазу развоја дигитализације немогуће је замислити без решења као што су вештачка интелигенција (АИ), мешовита стварност, ИоТ, а „Синергија 18“ доноси корисна предавања о потенцијалима ових алата да повећају продуктивност у свим областима, на начин на који многе индустрије већ данас функционишу.

 

Прва два, традиционално техничка дана, биће посвећена занимљивим и актуелним темама као што су: Artificial Intelligence, Data Science, Business Solutions, Data Platform & Business Intelligence, Developer Platform, IoT, IT Infrastructure, Modern Business, Open Source, Productivity & Mobility, Security & Identity, User eXperience, Mixed Reality & Games.

 

Трећи, конференцијски дан, биће обележен предавањима и примерима из праксе о томе како технологија данас мења бизнис.

 

Квалитетна предавања и актуелне теме Синергије 18 – „Digital Breakthrough“ доносе могућност да се на једном месту сретну и повежу професионалци из свих области.

 

Више информација можете пронаћи на Синергија 18 – „Digital Breakthrough“, а заинтересоване очекује и промотивни период за пријаве који ће трајати до 23. септембра.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 13 септембар 2018 14:09

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија