Кућа Добрих Вести

Login

Примери добре и лоше праксе израде веб-сајта

Оцените овај чланак
(1 Глас)

sajtlivestrimcccccccУ организацији Центра за развој каријере, у суботу 2. маја, биће емитован live stream семинара „Примери добре и лоше праксе израде веб-сајта”, а предавач ће бити Драган Варагић.

 

Глобализација, развој интернета и телекомуникација утицали су на привреду свуда у свету. Присуство на интернету данас је постало један од пресудних фактора успеха на тржишту, без обзира на величину компаније или делатност којом се бави. Инвестирајући у веб-сајт, више нисте ограничени на свој град или земљу – ваша фирма лако и брзо постаје доступна свима на свету. Веб-сајт је огледало фирме и може му приступити свако ко има интернет, без обзира на удаљеност, радно време или број посетилаца.

 

Добар веб-сајт је онај који ваши купци лако проналазе на интернету и који комуницира са њима. Веб-сајт штеди ваше време, јер остварује контакте са купцима по цео дан и ноћ, омогућавајући вам да се посветите другим важнијим пословима.

 

На овом семинару ћете имати прилике да чујете сугестије из преко 30 студија случаја позитивних и негативних примера израде веб-сајта.

 

Искуство професионалца: Драган Варагић

 

Драган Варагић је стратег бизнис трансформације и е-пословног развоја, блогер, професионални предавач и бави се саветодавним услугама из области пословне примене интернета. У интернет пословању је од 1998. године. Власник је блога www.draganvaragic.com, видео-сервиса Predavanja.draganvaragic.com, сервиса за онлајн-дистрибуцију саопштења PRobjave.com, оснивач пројекта www.bloggersnetwork.org.rs, партнер на пројекту једногодишњих студија неформалног образовања Интернет академије. Координатор је специјалистичких струковних студија из е-пословања Међународне последипломске школе за инжењерство и менаџмент, ФТН, Нови Сад.

                                          draganvaragagagaga

 

Праћење live stream семинара можете пратити у суботу, 2. маја у 11 часова, кликом на линк.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија