A+ A A-

Summer networking event

Оцените овај чланак
(3 гласова)

netvorkkkkБЕОГРАД - Организација српских студената у иностранству (ОССИ), удружење Србија за младе и удружење Belgrade youth организују Summer networking event.

 

Овај догађај, који ће окупити најуспешније младе из Србије и региона ће се одржати у четвртак 2. јула, на тераси „Гнезда“.

 

Имаћете прилику да размените искуства са другим успешним људима као и да слушате панелисте:


Срђана Јаницијевића (Мокрогорска Школа Менаџмента), Ивана Бјелајца (Devana Technologies), Нађу Јокановић (Wannabe Magazin) Немања Тимотијевић (агенција CrelTive) Наташа Килибарда (Women in Tech Serbia).

 

Пројекат представља жељу ОССИ-ја и наших партнера (Serbia4Youth и BelgradeYouth) да на једном место окупе младе успешне професионалце, предузетнике, активисте и успешне студенте.

 

Окупљање представља јединствену прилику да се у опуштеној атмосфери квалитетни људи упознају и повежу. На тај начин се подстиче формирање мреже људи у Београду и Србији и из конструктивног дружења се људи подстичу на заједнички рад у наредном периоду. С обзиром на жељу да на једном месту скупе квалитетне и најбоље младе људе, Summer Networking Event за организаторе није отвореног типа.

Очекује се преко 200 званица 2. јула на тераси шестог спрата Београђанке у склопу „Гнезда“, са почетком од 18 часова.

Догађај предвиђа интерактиван програм који ће промовисати међусобно упознавање. Креативним приступом и пријатном атмосфером коју ће употпунити пратећи музички програм додатно подстичемо младе да се повезују и граде своје контакте.

У панел дискусији намера је да се посебан акценат стави на промоцију предузетништва. Панелисти ће говорити о својим личним успесима и неуспесима и давати корисне савете будућим предузетницима. Кроз све наше активности током овог догађаја доприносимо остварењу нашег крајњег циља, покретању заједничких активности и пословних подухвата.

Они који желе да присуствују овом догађају и да својим присуством дају допринос идеји организатора могу да се пријаве на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 18 јун 2015 22:00
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани