Кућа Добрих Вести

Login

На рубу науке: Стварам или Видим

Оцените овај чланак
(0 гласова)

stvaramilividm45454У организацији Центра Нових Перспектива, у недељу 7. октобра са почетком у 20 часова у Дом омладине организује се велико предавање јединственог истраживача различитих феномена Крешимира Мишака.

 

Крешимир Мишак је аутентични новинар, водитељ, рок музичар и писац научне фантастике. Познат је као водитељ емисије "На рубу знаности" која се емитује на ХРТ-у од септембра 2002. Емисија је убрзо постала врло популарна због полемисаја необјашњивих, паранормалних феномена и мистерија.

 

Треће велико предавање Крешимира Мишака наставаља да се бави темама од изузетне персоналне и друштвене важности.

 

"Стварам или Видим?" наизглед је једноставно питање, које би сви себи могли поставити! Мишак је кроз свој рад, до сада, поставио много важна питања и успут, спознао је неке тајне мистичног универзума!

 

Као бескрајна књига аутентично и аргументовано Мишак на својим предавањима преноси многе теорије, запажања и одговоре, које је годинама стручно истраживао, обрадио, примењивао и кроз лична искуства интегрисао.

 

Научна фантастика

 

Крешимир Мишак Научну фантастику почео је писати 1999. године и од тада је написао десетак кратких СФ прича. 2000. и 2005. је добио СФЕРА награду за најбољу СФ причу. 2005. године објављена му је збирка СФ-прича "Звјездани рифови", а у 2006. је издао књигу "Телепатија и телекинеза", а потом "Свјетла на небу – хронологија истраживања НЛО-а", "Све пише у новинама (...а понешто и не)", "Сретан Вам крај свијета... каквог сте познавали", "Путовати кроз вријеме – зашто не", а најновије се зову "Дечки, одјебите у скоковима" и "Светлосни ратник и бескрајни космички оргазам".

 

Крешимир Мишак у својој емисији "На рубу знаности" за 20 година, угостио је најразличитији број саговорника и практичара духовних и алтернативних праваца чија знања истражује, пише и представља, већ дуги низ година, а сада усвојено и проверено знање, са делотворним чињеницама, виртуозно и зналачки преноси. После његовог предавања више ништа није исто! Мишак ће вам са великом дозом духовитости, која се готово граничи са генијалношћу, засигурно показати нове углове који ће вас подстакнути да Видите и Стварате.

 

Како препознати синхроницитете?

Како бирати Transsurfing реалност?

Како свет фунционише и којим механизмима се њиме управља?

Како функционише људска свест и перцепција?

Биолошки-психолошки механизми у нама који перцепцију претварају у нашу стварност?

Како исправно деловати насупрот невидљиве мреже моћи?

Како можемо изаћи из 'затвора' уверења и ставова?

Како функционише идеја "среће" и како је почети стварати?

Шта је Психоенергетика?

Да ли Стварамо или Видимо?"

 

Да ли сте знали да постоји Transsurfing реалност! Да ли је могућа 'Нова Пракса' за истиниту стварност? Широм света откривају се многа нова подручја која су важна за колективно ширење свести и са којима бисмо требали да се позабавимо како сваки појединац за себе,тако и уједињено за опште добро цивилизације. Иако је свест главна када је перципирање света око нас и нас самих, у питању, ми не знамо шта је она или одакле потиче, зар не?

 

Крешимир Мишак је неоспорно један од фантастичних говорника и свакако један од највећих зналаца "алтернативних садржаја" на овим просторима.

 

Карте се могу купити на благајни Дома омладине Београда као и на свим продајним местима Евентима.

 

У холу Дома Омладине пре и после предавања моћи ће да се купе књиге аутора Крешимира Мишака.

 

Цена карте за слушање предавања је 1.500 динара.

 

Извор: Кућа добрих вести/Дом омладине

 


Последњи пут измењено субота, 25 август 2018 17:44

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија