Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс СКГО за најбоље медијске прилоге „Другачије од других“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

skoggggggСтална конференција градова и општина (СКГО) у оквиру програма „Подршка локалним самоуправама у Србији на путу ка ЕУ – Друга фаза“ расписала је конкурс за најбоље медијске прилоге о пракси у локалној самоуправи „Другачије од других“.

 

Конкурс је отворен до 15. октобра 2018. године.

 

Теме конкурса су европске интеграције, заштита животне средине, унапређење пословне климе, превенција и управљање ванредним ситуацијама, као и родна равноправност и људска права на локалном нивоу.

 

У оквиру конкурса „Другачије од других“ биће додељено пет награда, а аутори најбољих прилога биће награђени лаптоп рачунарима.

 

Медијске прилоге ће оцењивати Нада Гогић (РТС), Сузана Трнинић (ТВ Прва), Веселин Симоновић (Блиц), Зоран Секулић (Фонет) и Владан Самарџић (Вечерње новости).

 

Новинарске радове треба послати Служби за информисање Сталне конференције градова и општина или на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Текст конкурса погледајте у прилогу ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести/УНС

 


Последњи пут измењено понедељак, 10 септембар 2018 15:34

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија