Кућа Добрих Вести

Login

Конференција “У сусрет квалитетном и иновативном образовању”

Оцените овај чланак
(4 гласова)

edukatorinajbolji434343Удружења “Живојин Мишић” организује у недељу 23. јуна конференцију “У сусрет квалитетном и иновативном образовању”, првој конференцији Најбољих едукатора Србије.

 

Удружење “Живојин Мишић” шесту годину за редом реализује пројекат “Најбољи едукатори Србије”.

 

Ово је пројекат којим желимо да охрабримо и наградимо едукаторе који праве разлику у свом послу и који са ученицима постижу изванредне резултате.

 

Циљ је да кроз овај пројекат освести и подсети учитеље, наставнике и професоре колико је њихова професија и квалитет у раду важан за цело друштво и будућност земље.

 

Намера је да истицањем најбољих скрену пажњу на праве вредности у настави и да осталима дамо пример или идеју чему треба да теже.

 

У протеклих шест година постојања пројекта успели су да пронађу 69 Најбољих едукатора Србије, и теже томе да прошире овај сјајан тим људи из године у годину, и на томе раде свакодневно.

 

Први пут организују конференцију “Најбољих едукатора Србије”, у сарадњи са њима.

 

Циљ ове конференције је унапређивање образовног система у Србији, ширење позитивних примера у пракси међу колегама, јачање осећаја заједништва, а преко Најбољих наставника које наша земља има. Конференција ће поред панел дискусије на тему “У сусрет квалитетном и иновативном образовању” садржати и бројне радионице реализоване од стране Најбољих едукатора Србије.

 

Панел дискусију водиће Николета Ракочевић, а учесници су: Стеван Јокић и Вигор Мајић.

 

Предавање на тему "Учење напамет за мозак не постоји" одржаће Ранко Рајовић.

 

Конференција ће бити одржана у недељу, 23. јуна 2019. године у просторијама Devana Technologies, у улици Кнез Михаилова 11-13, у периоду од 11 до 17 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 22 јун 2019 14:50

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија