Кућа Добрих Вести

Login

Ово су најбољи едукатори Србије

Оцените овај чланак
(4 гласова)

NajboljiiiiiБЕОГРАД - Најбољи едукатори – наставници у Србији, њих 16, изабрано је на конкурсу у оквиру пројекта „Најбољи едукатори Србије“, који је покренуло Удружење „Живојин Мишић“, са циљем да побољша и допринесе образовању у Србији и охрабри и награди наставно особље које је искрено посвећено свом послу и које користи успешне стратегије и методе у настави.


Награђено је шест учитеља и учитељица, и по пет наставника из основних школа и средњих школа. Изабрани едукатори долазе из свих делова Србије, из Алексинца, Београда, Бора, Ваљева, Краљева, Крагујевца, Књажевца, Мионице, Ниша, Пријепоља, Ћићевца и Шапца. Сви едукатори ће поред новчане награде, имати на располагању и износ до 100.000 динара, који у наредних годину дана могу искористити на своје активности са ученицима, објавило је Министарство просвете, науке и технолошког развоја


Представници Министарства просвете, науке и технолошког развоја, директор Математичке гимназије Срђан Огњановић и координаторка ПИСА истраживања у Србији Драгица Павловић-Бабић су изабрали најбоље едукаторе.


Meђу најбољима су: Жељана Радојичић Лукић, учитељица у основној школи „Милан Ракић“ из Мионице, Славољуб Митић, наставник физике у ОШ „Бубањски хероји“ и Гимназији „Светозар Марковић“ Ниш, Вукашин Васић, професор канцеларијског пословања Економска школа „Нада Димић“ из Земуна, Биљана Вучковић, наставница ОШ „Доситеј Обрадовић“ из Ћићевца, Саша Чорболоковић, наставник српског језика и књижевности у ОШ „3 октобар“ из Бора.


Ту су још и Луција Тасић, учитељица ОШ Драгољуб Илић Драчић из Ваљева, Гордана Јаневска, учитељица ОШ „Димитрије Тодоровић Каплар“ из Књажевца, Драган Кувељић, учитељ ОШ „М Стиковић“ из Пријепоља, Саша Порубски, професор физичког васпитања у Земунској гимназији, Катарина Ивановић, наставница математике ОШ „Стеван Дукић“ из Београда, Биљана Веселиновић, наставница математике у ОШ „Смех и суза“ Алексинац, Гордана Петровић, професор стручних предмета у Машинској техничкој школи „14 октобар“ из Краљева.


Најбољи едукатори су и Снежана Радивојша, учитељица ОШ „Ђуро Стругар“ из Београда, Татјана Марковић Топаловић, професорка физике у Мединској школи у Шапцу, Биљана Живковић, наставница ОШ „Вук Стефановић Караџић“ из Крагујевца и Сузана Вељковић, учитељица ОШ „Бранко Миљковић“ из Ниша.


У име Куће добих вести им честитамо!!!

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 05 јануар 2015 12:14
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија