Кућа Добрих Вести

Login

Позив на семинар „Увод у патентни систем“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

svojinaaaaaБЕОГРАД - Семинар „Увод у патентни систем” који организује Едукативно-информативни центар Завода за интелектуалну својину одржаће се у петак, 27. марта 2015. године, са почетком у 10 часова у свечаној сали у приземљу Завода.


Семинар је осмишљен са циљем да се полазници упознају са значајем патентне заштите, условима који проналасци морају да испуне за регистрацију патента као и поступком који се спроводи пред Заводом за интелектуалну својину. Посебан део семинара биће посвећен могућностима остваривања патентне заштите у иностранству, а биће речи и о коришћењу патентне документације за проналажење одређених техничких решења.


Семинар је намењен пре свега полазницима који имају мало искустава са заштитом проналазака а долазе из истраживачких иили научних институција, привредних друштава, или су сами проналазачи, студенти или припадници опште заинтересоване јавности.
Имајући у виду да су права интелектуалне својине, пре свега патенти, посебно значајни за заштиту нових и иновативних техничких решења и то пре објављивања или почетка њихове експлоатације на тржишту, за наведене циљне групе од значаја је да се упознају са поступком и значајем заштите овог права.


Пријаву за учешће на семинару можете послати путем мејла на адресе Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , као и путем телефона 011/2025841, 011/2025835.


Учешће на семинару је без накнаде.


Број полазника семинара је ограничен, па вас молимо да се на време пријавите за учешће. Пријављивање ће бити могуће до 25. марта, или до попуне места.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 23 март 2015 22:09
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија