Кућа Добрих Вести

Login

Концерт у Дому омладине: Darkwood Dub

Оцените овај чланак
(1 Глас)

darkvuddab123БЕОГРАД - Првог и другог јануара 2016. године, Darkwood Dub ће одржати концерте у сали "Американа" Дома омладине Београда а као гости наступиће бенд “Лира вега”.

 

Првих сто карата по промотивној цени од 700 динара за концерт 1. јануара могу да се набаве путем Евентим, DD Tickets и Gigs Tix дистрибутивне мреже као и у кафеу Шикарица (Скадарска 22).

 

 Карте по промотивној цени за други јануар су распродате. Регуларна цена карте у претпродаји за оба концетна дана је 1.000 динара, најавио је Дом омладине.

У Нову годину можете да кренете на различите начине, али само је један онај који вас инспирише и обузима данима. Darkwood Dub и трећу годину заредом зове вас на пуњење батерија, на рокенрол светковину са reggae и dub ритмовима, уз електронику и гитаре. Овога пута славље ће трајати два дана, 1. и 2. јануара у сали "Американа" Дома омладине Београда.

 

 

Када нас сваког дана са свих страна запљускује неукус и неваспитање, када се гасе једна за другом радио станице које су нас едуковале и држале у животу деценијама и када турбо-фолк одјекује са тргова, а "забавњаци" владају установама културе, није лако објаснити људима да све није готово, да нема предаје, да живот иде даље и да "почиње" и у тридесетој, али и у четрдесетој, педесетој... Дарквуди могу да помогну да се бар неко време осећате боље. 27. година то раде и не иду нигде, спремају нови албум, измишљају нове ритмове, шаљу нове поруке у свет.

 

За оне ретке који не знају, Darkwood Dub је аномалија у систему или грешка у матриксу на музичком простору ex-YU. Пркосе правилима и жанровима, спајају неспојиво, измишљају трендове и прихватају све изазове. Група је име добила по шуми у којој је живео Загор, а основана је крајем 1988. године. Дарквуди су до сада објавили осам албума и са сваким новим издањем су све више рушили стереотипе о reggae-у и dub-у, електронској музици и рокенролу. Групу чине Дејан Вучетић Вуча (вокал), Бојан Дробац Бамби (гитара), Милорад Ристић Мики (бас) и Лав Братуша (бубњеви).

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 30 децембар 2015 23:53
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија