Кућа Добрих Вести

Login

Женске приче са познатим дамама

Оцените овај чланак
(1 Глас)

subotazeneeeeeНОВИ САД – У Шопинг центру „Биг” у суботу 19. марта од 17 сати сви посетиоци и медији имаће прилику да се друже са познатим дамама Мајом Волк, Горицом Нешовић и Јеленом Бачић Алимпић.


Шопинг центар „Биг” у сарадњи са Колор Прес Групом рганизује трибину на којој три даме говоре на четири теме: здрава исхрана, љубав и мајчинство, ментална хигијена и успешна и сама.


Маја Волк је драматург, сценариста, фадо мужичар, двоструки доктор наука, вајар и мајка троје деце. Након дугогодишње борбе са тешком болешћу – канцером прешла је на вегански начин исхране. Већ седам година се храни искључиво пресном храном и као савет за људе који се боре са канцером истиче да нема неизлечивих болести, већ само неизлечивих пацијената. Ради на пробуђивању свести људи да од њих самих зависи развој болести или оздрављење. Истиче да је болест последица лоших мисли и потискивања осећања,и да када човек изгуби смисао она наступи, стога је осмишљавање и преузимање одговорности за сопствени живот кључ успеха и оздрављења. Разведена је и мајка троје деце.


Горица Нешовић је позната новинарка, списатељица и водитељка. Током вишедеценијске каријере пробрала је симпатије бројних слушалаца занимљивим темама из наше свакодневнице којим се бавила у својим емисијама. Њене књиге у којима се бави најтоплијим и најдубљим емоцијама жена пробрале су симпатије бројне публике. Разведена је и мајка једног детета.


Јелена Бачић Алимпић је пре три године одлучила да камеру и новинарство замени писањем књига. Убрзо је постала најтиражнији писац Србије. Добитница је бројних награда за телевизијско стваралаштво и новинарство. Велики је гурман и хедониста, живи и ради у Новом Саду, удата је и мајка двоје деце.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено среда, 16 март 2016 20:01
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија