Кућа Добрих Вести

Login

Стиже „Ноћ књиге“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

nocccccБЕОГРАД - Регионална манифестација Ноћ књиге по петнаести пут биће организована 16. децембра од 17. до до 24 h.

 

Ноћ књиге ће се одржати у књижарама Делфи и Лагуниним клубовима читалаца који се налазе у Београду и у још двадесет градова у Србији.

 

Ово ће бити још једна прилика да се по најповољнијим ценама купе најновији светски хитови, књиге домаћих аутора, књиге за децу и друга издања.

 

Ноћ књиге ће се одржати у 26 градова у Србији и региону, на 53 локације. Регионални карактер манифестацији дају Лагунини клубови читалаца у Бањалуци, Тузли, Сарајеву, Подгорици и Никшићу.

 

 

Попусти на Лагунина издања: за куповину једне књиге биће 25 одсто, за две књиге 30 одсто, за три књиге 35 одсто, а за четири и више књига 40 одсто. Попуст на страна издања биће 20 одсто, а наслови осталих издавача биће снижени до 20 одсто. Цене разноврсног гифт асортимана биће снижене за 10 одсто.

 

За Ноћ књиге, Лагуна ће представити и нове хитове домаћих и светских писаца.

 

Нова књига Мирјане Бобић Мојсиловић

 

Мирјана Бобић Мојсиловић је после много година одабрала свог издавача. Лагуна ће у Ноћи књиге представити њену нову књигу „Твој анђео чувар“ – узбудљива, духовита и потресна прича о љубави, љубомори, паду и устајању, о губитку и поновном освајању властитог живота.

 

 

Љубавна прича и роман о одрастању „Јуда“ Амоса Оза нам даје несвакидашњи поглед на стање у Израелу и новозаветну причу. Ово је један од најутицајнијих Озових романа и Лагуна га први пут објављује на српском језику за Ноћ књиге.

 

Још једно дело великог светског писца Жозеа Сарамага први пут ће се појавити на српском језику. „Пећина“ је прича о обичним људима у ери глобализма, старом сеоском грнчару, његовој ћерци и зету и њиховом псу.

 

Роман младог шведског писца

 

Велики светски хит продат у преко пет милиона примерака широм света је први роман младог шведског писца Фредрика Бакмена „Човек по имену Уве“. Упознајте Увеа. Он је џангризало – један од оних који упиру прстом у људе који му се не допадају као да су провалници затечени под његовим прозором. Сваког јутра Уве иде у инспекцију по насељу у ком живи.

 

 

Премешта бицикле и проверава да ли је ђубре правилно разврстано – иако је већ неколико година прошло откако је разрешен дужности председника кућног савета. Или откако је „извршен преврат“, како Уве говори о томе. Људи га зову „огорченим комшијом из пакла“. Али зар Уве мора да буде огорчен само због тога што не шета около са осмехом залепљеним на лице?

 

Ово су само неки од хитова које читаоци могу да очекују у Ноћи књиге.

 

Попусти

 

Сви попусти моћи ће да се остваре и на сајту www.delfi.rs.  У току Ноћи књиге члански попусти Лагуниног клуба читалаца и количински попусти неће се сабирати са акцијским, односно са попустима који ће важити само за Ноћ књиге.

 

И овог пута Ноћи књиге су се придружиле бројне библиотеке. Читаоци ће имати прилике да се друже са својим омиљеним писцима, а пријатељи манифестације су спремили бројне и разноврсне поклоне за све који буду учествовали у Ноћи књиге.

 

Од 17 сати у Делфи Kafeu u СКЦ-у своју нову књигу „Жена“ потписиваће Симонида Милојковић. Мирјана Бобић Мојсиловић ће се дружити са читаоцима од 19 сати, док ће Марко Шелић Марчело од 21 сат представити ново издање своје књиге „Малтерего – Рубикова столица“.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 11 децембар 2016 21:43
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија