Кућа Добрих Вести

Login

Нова новогодишњa радионицa Волонтерског сервиса Звездаре

Оцените овај чланак
(1 Глас)

vredniceeeeБЕОГРАД - Волонтерски сервис Звездаре Градске општине Звездара ће, у оквиру новогодишњег програма на „Тргу бајки”, реализовати ново новогодишње дружење и радионицу.

 

Радионица ће бити одржана сутра од 11 до 13 сати у брвнари на „Тргу бајки”, Булевар краља Александра 77а.

 

Претходне две креативне радионице посетило је више од сто суграђана, највише најмлађих, који су били вредни и креативни заједно са својим васпитачицама, бакама, декама и мамама. Уз помоћ волонтерки Јелене и Ранке, они су израђивали новогодишње украсе, поклоне и честитке које су понели као поклон.

 

Уз дружење, циљ радионица је да развију машту и вештине и подсете да су празници прилика да будемо радосни, да се дружимо и сетимо свих оних који заслужују да их у празничним данима дарујемо и обрадујемо ситницама које смо сами направили.

 

Уз машту и инструкције вештих радионичарки, на креативним радионицама направљено је много шарених честитики, украса и поклончића од картона, стикера и шишарки обојених по жељи малих уметника. Малишани су показали да су креативни, вредни и да се увелико спремају за предстојеће празнике.

 

За заинтересоване суграђане улаз је слободан, најавила је општина Звездара.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 28 децембар 2016 20:15
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија