Кућа Добрих Вести

Login

Други велики BrainOBrain дечји фестивал на Сава променади

Оцените овај чланак
(1 Глас)

brejndndnndnfnfБеоградски малишани ће на Сава променади у оквиру Belgrade Waterfront--а другог викенда у септембру имати изванредну прилику да уче забављајући се са својим вршњацима.


У недељу 9. септембра од 16-22 часова, ово прелепо шеталиште на обали Саве ће бити место великог дечијег празника под називом Други BrainOBrain дечји фестивал.


Биће то цело поподне и вече посвећено деци, забави, музици, позоришним представама, учењу и дружењу а све дечје активације које се заснивају се на иновативној BrainOBrain методологији, која подстиче интелектуални развој применом менталне аритметике, абакуса и мултитаскинга су бесплатне.


БраиОбраин едукатори у раду са децом користе визуелне, аудитивне, кинестетичке методе, као и технике из неуро-лингвистичког програмирања (НЛП) а програм је намењен деци узраста од 4 до 14 година.


На Другом BrainOBrain дечијем фестивалу ће бити и представници УНИЦЕФ-а који ће присутне родитеље информисати о раду УНИЦЕФ-а у Србији, промовисати значај солидарности и посвећености у корист деце Србије и поделити родитељима брошуре о развоју деце. Недељну BrainOBrain дечју забаву још веселијом ће учинити и наступи мађионичара, позоришних глумаца, кловнова и аниматора, фацепаинтинг и маскота као што су Патролне шапе, Маша и медвед, Диснеy јунаци. Ту су и спортске анимације и наступи културно-уметничких друштава као и хора Дечјег културног центра Београд и многи други. Један од почасних гостију фестивала ће бити наша прослављена глумица Бранка Веселиновић која је цео свој живот посветила раду са децом а BrainOBrain и деца која буду дошла на Сава променаду 9. септембра ће Бранки на симболичан начин честитати 100-ти рођендан.


BrainOBrain групи деце се однедавно придружио и млади српски, дечији глумац Петар Новићевић ког сви знамо из филма Јесен самураја из 2015, серије Андрија и Анђелка из 2016. и Ургентног центра из 2017. као и из реклама за Наекс сока из 2018. Десетогодишњи Петар тренутно, са екипом коју води Драган Бјелогрлић, снима серију „Жигосани у рекету“.


Спектакуларни ватромет означиће крај фестивала и након узбудљивог дана, измамити још по који осмех малишанима. На прошлогодишњем 1. BrainOBrain дечијем фестивалу у оквиру Belgrade Waterfron-a учествовало је више од хиљаду деце и родитеља. Ове године, нове забавно-едукативне бесплатне радионице на Сава променади савршен су избор за све малишане које, осим учења и дружења са вршњацима, очекује много смеха и забаве на отвореном.


„BrainOBrain” је лидерска дечија образовна платформа која је током 15 година са успехом трансформисала више од 2 милиона деце широм света. „Браинобраин“ често називају и најуспешнијим пионирским подухватом који је прерастао у разгранату мрежу институција у којима се са децом ради на развоју вештина математике, неуро-лингвистичког програмирања и животних вештина.

 

 

Програм је пореклом из Индије и постоји у 36 земаља у свету а од септембра 2016. и у Београду, Кикинди, Лозници, Новом Саду, Пожаревцу, Врању, Зајечару и Нишу и многим другим градовима у Србији. Оснивач глобалног BrainOBrain програма је Ананд Субраманиам који је у марту ове године заједно са почасном гошћом Њ.Е. тадашњом амбасадорком Индије у Србији, Нариндер Чаухан, био гост-домаћин првог националног такмичења у менталној аритметици у Србији.


Пре почетка нове школске године статистике показују да све више малишана успешно савладава школске и животне задатке и изазове захваљујући овој револуционарној индијској методи менталне артиметике уз коришћење абакуса.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 29 август 2018 15:15

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија