Кућа Добрих Вести

Login

Међународни БЕСТ академски курс

Оцените овај чланак
(1 Глас)

beststtttttЛокална БЕСТ група Ниш организује међународни летњи БЕСТ академски курс ове године поједанаести пут.

 

У периоду од 21. до 28. јула окупиће се 40 студента, од чега 22 студента различитих образовних профила из читаве Европе и 18 студената Универзитета у Нишу.

 

Током 8 дана,студенти ће проћи 23 сата теоријске и практичне наставе, а њихова стечена знања биће проверена на завршном испиту.

Тема овогодишњег курса је једна од најпопуларнијих у ИТ индустрији, а то је Blockchain.

 

Предавања ће бити на енглеском језику, а биће реализована од стране стручних професора Универзитета у Нишу, али и представника компанија које се баве овом темом.

 

                                               bestinggggg

 

Поред стицања знања, домаћи партиципанти имаће јединствену прилику да раде и уче уинтернационалној атмосфери, која подстиче креативност и позитивну енергију. Осам дана проведених на курсу су незаборавно искуство које шири видике и пружа нову перспективу учесницима и ствара нова и трајна пријатељства.

 

БЕСТ (​Board of European Students of Technology) је непрофитна и аполитична студентскаорганизација, коју чине и воде искључиво студенти. БЕСТ, као највећа европска организација оваквог типа, окупља првенствено студенте технике, као и студенте осталих природних, али и друштвених наука, пружа им могућност за додатно образовање, стручно усавршавање и подржава их у реализацији својих потенцијала.

 

Једна од значајнијих могућности коју БЕСТ пружа студентима у току целе године је похађањестручних курсева широм Европе, организованих од стране локалних БЕСТ група на 97 универзитета, у 34 земље широм Европе.

 

Преко 7000 студената сваке године искористи ову јединствену прилику да се у напреди на различитим пољима науке.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 23 мај 2019 11:36

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија