Кућа Добрих Вести

Login

Конференција „Оригинални разговори”

Оцените овај чланак
(3 гласова)

originalRAZGOVORI343434У циљу подршке студентима завршних и мастер студија и онима који праве прве кораке у професионалној каријери, Фондација Новак Ђоковић и Оригинал магазин организују ХР конференцију „Оригинални разговори”.

 

Конференција ће се одржати у Crowne Plazi у Београду, Владимира Поповића 10, у понедељак, 24. Фебруара, од 12.30 часова.

 

Конференцијски програм почиње јутарњим предавањима и панелима, након чега следе симулације разговора за посао у којима ће учествовати више од 250 младих и више од 45 компанија из Србије и региона.

 

Присутнима ће се обратити Јелена Ђоковић, директорка магазина Оригинал и глобална директорка Фондације Новак Ђоковић.

 

ХР менаџери из више од 45 успешних компанија из области маркетинга, програмирања, ХР-а, пројектног инжењерства, банкарства, фармације и осталих области, водиће разговоре са младима, а сваки пријављени кандидат добиће прилику да разговара са представником оне компаније за чију делатност је заинтересован.

 

Велики број расписаних позиција представљају реалне огласе за посао у одређеним компанијама, па ће кандидати који се пријаве добити прилику и за прво запослење. Осим тога, на симулацијама интервјуа за посао, од ХР менаџера добиће коментар свог наступа, али и савете како написати добар ЦВ и и мотивационо писмо и шта је важно истаћи током разговора за жељену позицију. Поред тога, биће и речи о томе шта млади у Србији желе, како препознати таленат, али и на који начин стићи до врха.

 

Ова ХР конференција намењена је младим људима између 22 и 33 година, студентима завршних и мастер студија и онима који се припремају за почетак пословне каријере.

 

Детаље и агенду конференције можете погледати ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 20 фебруар 2020 15:15

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија