Кућа Добрих Вести

Login

Да ли сте спремни за учење језика, дружење и нова пријатељства?

Оцените овај чланак
(1 Глас)

Equilibrio111111БЕОГРАД - Да ли сте спремни за учење језика, дружење и нова пријатељства? Желите да овог лета учините нешто ново и несвакидашње?Европски покрет FUTURIS, у складу са својим циљевима промовисања важности секундарног образовања код омладине, у сарадњи са Образовним центром EQUILIBRIO организује и током лета 2015. Програм стипендирања студената свих универзитета у Србији.


Циљ овог програма је да заинтересованим студентима свих универзитета на територији Републике Србије омогући похађање општих или специјализованих курсева страних језика, језичких радионица и специјализованих семинара, уз издавање и оверу званичних уверења и сертификата.


Детаљније информације о Програму стипендирања студената можете погледати на званичном сајту.

 
Програм стипендирања студената – лето 2015. осмишљен је тако да студентима свих универзитета у Србији омогући похађање општих или специјализованих курсева страних језика, језичких радионица и специјализованих семинара, уз издавање и оверу званичних сертификата. Право на конкурисање имају студенти на основним струковним, академским, мастер и докторским студијама.
Шта вас очекује на Програму стипендирања студената?


Овог лета имаћете прилику да научите један од следећих језика: енглески, немачки, италијански, руски, норвешки, шведски, шпански, португалски, арапски, кинески и јапански.

 

Специјализовани курсеви које можете похађати у оквиру овог Програма су: конверзацијски курсеви енглеског језика и пословни енглески језик.


Лепо и корисно


Програм траје две недеље, реализује се у току августа 2015. Програм је осмишљен тако да су преподневни и дневни термини резервисани за дружење у учионици и наставу страног језика, поподнева су предвиђена за дружење, а викенди су резервисани за стручне семинаре, језичке радионице и културне вечери страних земаља и све то у друштву колега из целе Србије.


Ово лето припада студентима


Од ове године на Програм стипендирања студената могу се пријавити и студенти из дијаспоре и земаља у региону, којима такође нудимо активно учешће у Програму, похађање интензивног курса страног језика по избору, упознавање српске престонице и свега онога што српска култура и традиција имају да понуде својим посетиоцима, као и незаборавно дружење са колегама из читаве Србије, али и онима из других земаља српске дијаспоре.За колеге који не студирају у Београду и који немају могућност сопственог смештаја (код своје родбине, пријатеља, у хотелу...) обезбеђен је смештај у студентском дому/хостелу по посебним условима само за учеснике Програма стипендирања студената – лето 2015.


Уколико и ви желите да део летњег распуста проведете уз дружење, забаву и учење страних језика, сазнајте више о Програму на сајту www.stipendijezastudente.com.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 27 јул 2015 21:20
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија