Кућа Добрих Вести

Login

Виртуални дани каријера и знања на BusinessAcademy и ITAcademy

Оцените овај чланак
(4 гласова)

itkademi66767БЕОГРАД – Виртуални дани каријера и знања на BusinessAcademy и ITAcademy, биће одржани у суботу, 22 октобра од 11 часова.

 

Биће организоване занимљиве панел дискусије о значају праксе приликом запошљавања, а имаћете прилику и да се упознате са предностима формалног и неформалног образовања, најавио је Центар за развој каријере Линк Групе.


Овај догађај се одржава у оквиру овогодишњег онлајн сајма запошљавања „Виртуални дани каријера и знања 2016“, који организује Инфостуд, уз подршку BusinessAcademy и ITAcademy.


На првој панел дискусији, у суботу, од 11 до 13 часова, искусни ХР стручњаци из водећих компанија говориће о пракси коју организују и њеном значају за стицање вредног искуства и проналажење посла.


Друга панел дискусија одржаће се од 14 до 16 часова истог дана и бавиће се упоређивањем вредности формалног и неформалног образовања.

 

Учесници панела који су постигли успех кроз један од ова два вида образовања говориће о његовим предностима и манама. Учествују: Урош Недељковић (адвокат, путник), Јелена Радовановић (блогерка, интернет предузетница), Иван Ћосић (дизајнер, креативац, блогер и предавач) и Владимир Пандуров (консултант, предузетник, предавач, награђиван аутор).


Где и када?


Панел дискусије ће се одржати у суботу, 22. октобра, у просторијама компаније ЛИНК групе, у улици Цара Душана 34, у Земуну.


Како да се пријавите?


Број места за физичко присуство је ограничен. Зато пожурите и пријавите се како бисте што пре искористили ову јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савете и унапредите своје знање и вештине. Пријавите се кликом на овај линк.


За оне који не буду довољно брзи и не успеју да обезбеде себи место на предавањима и радионицама, организовали смо Ливе стреам за оба панела. Кликом на линк, приступате преносима.


BusinessAcademy и ITAcademy на сајму „Виртуални дани каријера и знања 2016“


Посетите штанд BusinessAcademy и ITAcademy на онлајн сајму запошљавања и освојте неки од вредних курсева из области PHP-а, Photoshopaили енглеског језика.


„Виртуални дани каријера и знања 2016“ је регионални онлајн сајам запошљавања и образовања, који од 19. до 26. октобра, седму годину заредом организују три најпосећенија портала за запошљавање и образовање у региону – Послови Инфостуд из Србије, портал MojPosao.net из Хрватске и Posao.ba из Босне и Херцеговине.


Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија