Кућа Добрих Вести

Login

Онлајн сајам запошљавања Француско-српске привредне коморе

Оцените овај чланак
(1 Глас)

francuskanedeljaБЕОГРАД – Онлајн сајам запошљавања Француско-српске привредне коморе биће активан од 17. до 24. новембра.


На сајму учествују компаније чланице Коморе, као и друге партнерске организације које послују са француским тржиштем.


Платформа даје могућност да прегледате базу слободних радних места, пријавите се на оглас, пошаљете слободну кандидатуру и комуницирате са послодавцима путем порука или путем чет апликације.


Савет организатора је да посетите сваки од штандова засебно, како бисте прегледали њихову понуду за запослење. Не оклевајте да ступите у контакт са послодавцима путем чат апликације.


За све недоумице, можете писати на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 08 новембар 2016 18:11
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија