Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс за три најбоља студентска рада у области ЕУ интеграција

Оцените овај чланак
(1 Глас)

evreo30043БЕОГРАД - Канцеларија за европске интеграције Владе Републике Србије расписује конкурс за три најбоља студентска рада у области европске интеграције и процеса приступања Републике Србије Европској унији, како би подстакла младе академске грађане да се укључе у аргументовану дебату у вези са чланством наше земље у Европској унији.


Радови би требало да одговоре на једну од четири предложене области:


Србија у процесу приступања ЕУ: изазови и перспективе политике проширења ЕУ;
Реформски потенцијал европске интеграције за Србију: развојни, нормативни и вредносни аспекти;
Културне, друштвене и политичке димензије европског идентитета;


Митови о ЕУ: предрасуде о евроинтеграцији као последица недовољне информисаности.


Комисија састављена од професора Универзитета у Београду процењиваће квалитет пристиглих радова, а за ауторе три најбоља предвиђени су хонорари у износу од 85.000, 55.000 и 35.000 динара. Поред три најбоље рангирана, и радови који испуне критеријуме, биће објављени у електронском зборнику студентских радова који су пристигли на конкурс.


Конкурс је отворен за студенте завршних година основних академских студија (студенти треће и четврте године), као и за студенте мастер академских студија на универзитетима у Републици Србији.


Рок за слање радова је 20. април 2017. године, а све информације о конкурсу можете да пронађете на званичној интерент презентацији Канцеларије за европске интеграције (www.seio.gov.rs) или да затражите додатне информације на е-адреси: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 21 фебруар 2017 15:53
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија