Кућа Добрих Вести

Login

Пријави се за „Привредни форум младих 2017“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

forummladiБЕОГРАД - Привредна комора Србије у сарадњи са организацијом Привредни форум младих, а уз подршку Развојне агенције Србије организује конференцију „Привредни форум младих 2017“, која се реализује у оквиру пројекта „Караван омладинског предузетништва – Програм подршке оснивању омладинских компанија, као и оснаживању и поспешивању омладинског предузетништва на територији Србије“.


Конференција ће трајати пет дана у периоду од 17. до 21. априла. Прилику да учествују ће остварити тридесет тимова (укупно 60 учесника) који на најбољи начин представе своју пословну идеју.


Циљ је да се на свеобухатан начин приступи проблему недовољне информисаности младих када је реч о оснивању сопственог посла. Учесници ће током трајања конференције имати прилику да развију своју идеју, напишу бизнис план и кроз рад са стручним предавачима и менторима стекну неопходно знање из области маркетинга, продаје, администрације и финансија.


Место одржавања конференције је студентско одмаралиште “Радојка Лакић” на Авали.

 

Пројектом је стипендирано 90% трошкова учешћа на конференцији сваког члана. Преосталих 10% котизације у износу од 20 ЕУР представља показатељ преданости и мотивисаности учесника за учешће на конференцији. У ту цену урачунати су смештај, оброци за све дане током трајања конференције, као и све обуке и радионице које очекују учеснике.

 

 

Пријаве су отворене до 10. априла, до 23:59 h.

 

Услови за пријаву су да имате до 30 година старости и обавезне пријаве у пару (све тимове чине 2 особе).

 

Извор: Кућа добрих вести/srednjoskolci.org

 


Последњи пут измењено понедељак, 03 април 2017 15:40
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија