Кућа Добрих Вести

Login

Конференција „Нови лидери“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

novilideriprijaviseБЕОГРАД – Конференција „Нови лидери“ одржаће се 19. маја у Привредној комори Србије и са њеним одржавањем званично ће се завршити поменути пројекат који се реализује од 2006. године.


Пројекат „Нови лидери“ настао је услед потребе да се промовише омладински активизам и млади подстакну да преузму улогу лидера у свом окружењу, те буду део промена које желе да виде у својој земљи или свету.

 

„Идеја. Иницијатива. Инспирација.“ је слоган који описује пут развоја једног лидера. Идеја је на извор сваке промене, иницијатива је неопходна како би се промена десила, а инспирација је оно што један лидер оставља другима као подстицај.


Пројекат реализује оганизација AIESEC која представља глобално највећу мрежу младих, повезујући студенте из преко 120 земаља света. Бави се развојем младих људи, промоцијом култура и традиција свих земаља света и развојем младих лидера у различитим областима.


Овогодишња конференцијa, како је најавила организација AIESEC Србија, окупиће 150 учесника, проактивних младих људи из свих делова земље. Агенда конференције састоји се из говора, предавања и радионица. Учесници ће бити у прилици да чују приче наших говорника, већ оставрених лидера, оних који су својим радом заслужили пажњу шире јавности. Поред говорника, на коференцији ћемо угостити и одређен број предавача. Њихов задатак ће бити да раде са мањим групама учесника, на неком одређном друштвеном проблему и заједнички представе потенцијална решења. Радионице ће држати компаније које су препознале потенцијал младих људи, њихову креативност и потребу за искуством. То су Делeз, Ерсте Банк, Мол и Хajнекен.


Конференција је намењена средњошколцима, студентима и свим младим људима до 30 година старости који препознају значај неформалног образовања и друштвеног активизма. Пријаву можете попунити путем ОВОГ линка.На фејсбук страници New Leaders Conference можете се информисати о свим досадашњим активностима на пројекту, погледати слике и прилоге или поставити питање у вези са конференцијом.

 


На званичном сајту пројекта можете погледати и прочитати како је пројекат изгледао претходних година.

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија