Кућа Добрих Вести

Login

Конференција „Future is now“ на Економском факултету

Оцените овај чланак
(1 Глас)

futureisnowddddddБЕОЕГРАД - Конференција „Future is now“   одржаће се 18. новембра на Економском факултету у Београду.

 

Реч је, према најави организатора EKOF Media Group, најзначајнијој конференција о савременим технологијама и будућности бизниса.

 

Ово је друга по реду конференција и догађај од великог значаја за информисаност младих о актуелним технологијама и методима у модерном окружењу највећих компанија у земљи и региону.

 

ФИН конференција представља годишњи догађај чија је основна мисија подстицање иновативности, проактивности и предузетништва младих, кроз представљање модерних, савремених техника и технологија које имају широку примену у највећим, најсавременијим и најуспешнијим компанијама у Србији, али и оних које ће своју примену наћи у блиској будућности.

 

Говорници конференције биће представници топ менаџмента највећих компанија у Србији који ће предочити примере из свог пословања кроз панел дискусије и посебне студије случаја које су компаније имплементирале или планирају да спроведу у будућности.

 

Неке од тема овогодишње конференције су:

 

Вештине успешног предузетника – Пут до успеха у Србији;

Четврта технолошка револуција. Како ИТ мења наше животе из дана у дан?;

Маркетинг и корпоративне комуникације у добу дигиталне револуције;

Корпоративна култура у успешним компанијама и примери савременог талент менаџмента.

 

Уколико желите да будете део ове незаборавне конференције, да стекнете нове контакте, упознате се са успешним људима и својим колегама, добро се забавите и добијете бројне поклоне, своје место можете резервисати на овом сајту у секцији “ПРИЈАВИ СЕ”.

 

Видео са прошлогодишње Конференције на којој је пред преко 500 младих излагало 26 говорника из топ менаџмента највећих компанија у Србији можете погледати у наставку.

 

 

 

Ова конференција представља годишњи догађај чија је основна мисија подстицање иновативности, проактивности и предузетништва младих кроз представљање модерних техника и технологија које имају широку примену у највећим, најсавременијим и најуспешнијим компанијама у Србији, али и оних које ће своју примену наћи у блиској будућности.

 

На конференцији можете сазнати све о модерним методима маркетинга и запошљавања, о томе како покренути свој бизнис, како функционишу најсавременије компаније и још много тога.

 

Мисија конференције је подстицање иновативности, проактивности и предузетништва код младих кроз представљање модерних, савремених техника и технологија које имају широку примену у највећим, најсавременијим и најуспешнијим компанијама у Србији, али и оних које ће своју примену наћи у блиској будућности. Представници компанија ће предочити примере из свог пословања кроз панел дискусије и посебне студије случаја које су компаније имплементирале или планирају да спроведу.

 

Конференција има за циљ развој младих људи кроз повезивање са успешним компанијама и институцијама. Овим желимо да побољшамо квалитет живота данашње омладине, да улажемо у њихову будућност, а уосталом и да направимо корак којим бисмо задржали младе потенцијале и будуће стручњаке у нашој земљи. У складу са тим, основни циљ пројекта јесте неформална едукација младих кроз представљање рада учествујућих компанија и институција као и промоција значаја технологија и иновација за решавање проблема одлива мозгова, незапослености и апатије код младих.

 

Извор: Кућа добрих вести/Futureisnow.rs


Последњи пут измењено четвртак, 16 новембар 2017 15:17
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија