Кућа Добрих Вести

Login

Предавање о субвенцијама за младе пољопривреднике

Оцените овај чланак
(4 гласова)

mladipoljoprivrednik433333333НОВИ САД - У Новом Саду 16. и 17. маја 2018. године организују се предавање о субвенцијама за младе пољопривреднике и условима за 2018. годину.

 

Догађај организује Агропрес a у склопу наступајућег Сајма пољопривреде.

 

Свако од учесника на крају предавања добија диплому.

 

Да би могли да учествујете потребно је да се пријавите смс поруком на 061/3163-477 или на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Учешће је бесплатно.

 

Обезбеђене су улазнице за сајам и ручак. Потребно је да у поруци нагласите за коју групу се пријављујете: сточарство, ратарство, воћарство и виноградарство, повртарство.

 

Када се пријавите добићете прецизан распоред где се одржава предавање и коме да се јавите. Број местаје ограничен, а пријаве се примају по редоследу како пристижу. Доставити име и презиме као и групу којој желите да будете.

 

Предавачи су угледни професори са Пољопривредног факултета. Програм траје око два сата.

 

Прво предавање о субвенцијама за младе пољопривреднике биће одржано 16. маја у 13,30 сати, у Мастер Центру, сали 4 а неке од тема које ће се обрадити су: Како створити услове да се обезбеди повратак младих насело? Аграрна политика у 2018. години - шта се планира и како ће се подстицати млади? Задруге каоначин организације и вођења пољопривредне производње Докле се стигло са ИПАРД фондовима?

 

Предузетнице у агробизнису

 

Друго предавање ће се одржати 17. маја у 13,30 часова на истом месту, на Новосадском сајму.

 

На овом скупу говориће се о значају развоја женског предузетништва, производњи и представити30 жена које ће донети своје производе и показати допринос развоју Србије као земље добрих домаћина и домаћица. Као и ранијих година, и ове године незаобилазна тема ће бити подстицаји упољопривреди, финансирање пољопривредне производње и могућности пласмана хране наиностраним тржиштима о чему ће говорити представник Министарства пољопривреде, шумарства иводопривреде Републике Србије.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 08 мај 2018 21:02

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија