Кућа Добрих Вести

Login

Ноћ истраживача 2017

Оцените овај чланак
(1 Глас)

sdsdf4545БЕОГРАД - Европска ноћ истраживача се одржава сваке године широм Европе и суседних земаља последњег петка у септембру.


Ове године, Ноћ истраживача ће се одржати у петак 29. септембра у преко 300 градова.


Европска ноћ истраживача је догађај посвећен популаризацији науке и учењу кроз забаву. Ово је јединствена прилика да се упознају истраживачи, да се са њима разговара и сазна шта они заиста чине за друштво, на један интерактиван начин. Велики број експеримената, научно-популарних предавања, активности за децу, посета истраживачким лабораторијама, научних квизова, игара, такмичења са истраживачима, је оно што очекује посетиоце на самој ноћи.


Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство (ИМГГИ) и Факултет за физичку хемију 6. пут заједно организују Ноћ истраживача.

 

Сачувајте датум 29. септембар за овај догађај јер се ове године на програму налазе, сада већ традиционални Лов на благо, али и новитет под називом Отворена лабораторија.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 14 август 2017 12:43
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија