Кућа Добрих Вести

Login

Кућа добрих вести

Кућа добрих вести

Веб сајт::

Бира се Цвет успеха за жену змаја 2020

среда, 21 октобар 2020 19:50 Објављено у Економија

zenacvettttttttУдружење пословних жена Србије четрнаести пут додељује награду „Цвет успеха за жену змаја” најбољим предузетницама у Србији. У конкуренцији за награду су 24 финалисткиње из целе земље, а имена победница биће саопштена на завршној онлајн церемонији 28. октобра 2020. године када ће бити и додељена признања.

onaidecaПознајем известан број успешних људи који су то постали захваљујући искључиво самима себи - свом труду и раду, свом знању и образовању, својим природним предиспозицијама, генима, васпитању, књигама које су прочитали, лекцијама које су научили, часовима које нису пропуштали, писменим задацима и испитима на којима нису преписивали... и који о својим достигнућима могу говорити а да ни пред ким и никада не поцрвене. И који врло ретко и врло мало о томе говоре.

Сајам књига у центру града

уторак, 20 октобар 2020 21:34 Објављено у Култура

knezakadmeijadfdfdfdfdКњижара Академија и Data Status јединствену културну манифестацију Сајам књига уз фантастичну понуду од преко 25.000 наслова и 20 одсто попуста на више од 4500 издања.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија