Кућа Добрих Вести

Login

Сајам туризма: Лето је ближе него што мислите

Оцените овај чланак
(2 гласова)

sajam1910Под слоганом „Лето је ближе него што мислите“ на Београдском сајму ће се од 21. до 24. фебруара 2019. године одржати 41. Међународни београдски сајам туризма.

 

Највећа и најзначајнија туристичка манифестација у земљи и југоисточној Европи сваког фебруара успешно промовише најновије трендове и збивања у међународној туристичкој индустрији, нове концепте и могућности за путовања и отвара нове перспективе у развоју туристичког бизниса. Догађај је симбол туристичког представљања за све учеснике туристичке привреде и покретач јачања свих грана туризма и угоститељства у Србији и региону.

 

У халама Београдског сајма представиће се најзначајније туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, међународни тур-оператори, и посетиоцима понудити фирст минуте аранжмане за предстојећу туристичку сезону.

 

Земља партнер овогодишњег Сајма туризма је Бугарска, земља чији је туризам у процвату, а град Пловдив једна од престоница културе у 2019. години. Србија и Бугарска овим партнерством настављају да унапређују иначе блиску туристичку сарадњу.

 

Ново на Сајму туризма 2019 – Б2Б пословни портал Уз стално настојање да унапреди комерцијални аспект сајма - продају туристичких аранжмана и најефектнију презентацију понуде излагача, Сајам туризма континуирано је усмерен на јачање пословне посете, унапређење пословних сусрета и међусобних контаката домаћих привредника и професионалаца из света, који дуги низ година успешно послују у туризму. Управо због тога, као новина на Сајму туризма уводи се пословни Б2Б портал намењен регистрацији како излагача, тако и пословних посетилаца и њиховом међусобном умрежавању. Позив да се пријаве на Б2Б портал отворен и за медије који овим путем могу да заказују састанке и интервјуе са учесницима и гостима сајма. Услуга заказивања Б2Б састанака за све регистроване учеснике је бесплатна.

 

Линк ка порталу je ОВДЕ.

 

Промоција свих грана туристичке привреде Организовањем једне од најуспешнијих манифестација у земљи и региону, Београдски сајам обједињује и промовише све гране туристичке привреде, јер се уз Сајам туризма истовремено одвијају још три манифестације које расту сваке године по обиму и броју учесника: 10. Међународни сајам вина, 15. Међународни сајам хотелско-угоститељске опреме Horeca и 15. Сајам сувенира “Посетите Србију“.

 

Сајам вина BeoWine је догађај којим традиционално почиње винска сезона. За 10 година постојања изградио је углед и незаменљиву позицију у Србији и у региону као место за пласирање познатих и нових винских укуса. Најугледнији домаћи и регионални произвођачи вина, вински подруми, куће вина и компаније које дистрибуирају „пиће богова“ на Beowine у халама 3 и 3А, поред својих врхунских вина, представиће могућности винског туризма, смештај и гастрономске специјалитете, као и комплетну, најсавременију опрему за винарство и виноградарство.

 

Horeca у халама 2Б и 2Ц Београдског сајма окупља најзначајније компаније које се баве производњом и дистрибуцијом најсавременијих производа и асортимана за опремање угоститељских објеката, ресторана и хотела, као и услужним делатностима, новим трендовима пословања, снабдевања и функционисања угоститељских објеката. У излагачком делу програма посетиоци могу да виде опрему за кухиње, ресторане, барове, хотеле, сигурносне и резервационе системе, постељину, опрему за чишћење, пекарски и посластичарски програм, опрему за банкете, стручну литературу и публикације.

 

 

Све детаље о манифестацији и дешавањима потражите на сајту Београдског сајма.

 

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено субота, 15 децембар 2018 12:19

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија