Кућа Добрих Вести

Login

Сајам зимског туризима и опреме

Оцените овај чланак
(3 гласова)

zimaaaaaБЕОГРАД – Најуспешнији бугарски алпски скијаш свих времена Петар Попангелов отвориће данас Међународни сајам зимске спортске опреме, туризма и рекреације "Експо зим" (Expo zim) на Београдском сајму.

Попангелов је први бугарски скијаш који је доспео у светску скијашку елиту, а учесницима ће се обратити и најуспешнија српска скијашица Невена Игњатовић.
На Међународном сајму зимске и спортске опреме, туризма и рекрације "Експо зим", на наступиће више од 60 излагача.
Посетиоцима овогодишњег Сајма, којим по традицији у Србији почиње зимска спортска и туристичка сезона, биће представљени најновији модели скија, snow бордова, ципела, везова, санки, комбинезона, рукавица, капа, наочара, целокупна скијашка, планинарска, фитнес и камп опрема.

Бројни попусти

На сајму, који се организује у сарадњи са Асоцијацијом "Спорт за све", посетиоци ће моћи да набаве спортску опрему уз попусте од 15 до 70 одсто. Туристичке агенције одобраваће посебне погодности за зимске, новогодишње и божићне празнике.
Скијалишта Србије ће на свом штанду продавати ски пас уз попуст од 10 до 15 одсто, а промовисаће и своје зимске сезонске акције, међу којима и промотивну недељу за студнете и ђаке.
Свако ко купи сезонску карту моћи ће три дана бесплатно да се скија у неком од словеначких скијашких центара, који ће се, такође, представити на сајму.
На овој манифестацији представиће се и зимски центри из региона, као и туристичке агенције са понудом аранжмана за скијање у земљи и иностранству.
Такође ће бити промовисани Зимски фестивал дечије рекреације на Златибору, Зимски сусрети рекреативаца, Београдска бициклијада и Еколошки камп у Перућцу. Стручни скуп о рекреативним програмима у урбаним срединама биће одржан 30. новембра.
Опрема са којом је Невена Игњатовић наступала на Олимпијади у Ванкуверу биће понуђена на хуманитарној продаји на штанду Скијалиста Србије, а прикупљена средства биће употебљена за лечење девојке из Крагујевца, која болује од крацинома.
На сајму ће бити представљена и машина која уз помоћ вакум технологије прилагођава ски ципеле анатомији било ког стопала. За посетиоце ће бити направљена и ски стаза, испред Хале четири.

Наградни квиз знања

Најсрећнији љубитељи зимског спорта и туризма први пут ове године моћи ће на Сајму да освоје осмодневни “all inclusive” боравак за две особе у хотелу „Аngella“ на Копаонику, четири дана за две особе у хотелу „Мона“ на Златибору или три дана за две особе у хотелу „Извор“ у Аранђеловцу. Да би конкурисали за једну од награда потребно је да учествују у наградном квизу знања, који Београдски сајам организује на Фајсбук страници и на Твитеру.
Сајам траје до 1. децембра, биће отворен сваког дана од 10 до 20 сати, а цена улазнице је 300 динара.

Kонкурс за најлепшу фотографију са зимовања

Конкурс за најлепшу фотографију са зимовања отворен је на званичној Фејсбук страни сајма "Експо зим".
Сви учесници могу да поставе своје фото успомене са снега и зимовања, а победичка фотографија биће она која прикупи највише гласова (лајкова) на страници.
Награда за победника је осмодневни аранжман на Копаонику, у хотелу „Angella“, за две одрасле особе и једно дете до 12 година.
Конкурс за најбољи слоган за Сајам зимских спортова, туризма и рекреације почео је на твитеру, где сви учесници могу са хаштагом #sajam #expozimslogan да постављају своје креативне идеје. Слоган који буде имао највисе ретвитова биће победнички слоган, а награда за аутора биће тродневни Wellness и Spa одмор за две особе у хотелу "Извор" у Аранђеловцу.
Поред ових ексклузивних наградих путовања, сви који који прате сајам на друштвеним мрежама сваког дана у подне од 22. до 29. новембра у прилици су освоје улазнице за Сајам „Експо зим".
За улазнице конкуришу они који дају тачне одговоре у припремљеном квизу на друштвеним мрежама.

                                                                                          Извор: Кућа добрих вести/Београдски сајам





Последњи пут измењено четвртак, 28 новембар 2013 00:09
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија